2012-11-10 08:01:36
Φωτογραφία για «Αν θέλετε να φύγουμε και δύο»
Έντονες πιέσεις δέχεται πάλι ο Γιάννης Αλαφούζος για την απομάκρυνση του Ζεσουάλντο Φερέιρα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ παρουσιάζεται αμετάπειστος στις φωνές των οπαδών της ομάδας και συνεργατών του και, μάλιστα, τους είπε: «Ξεχάστε το, δεν γίνεται καν κουβέντα. Αν θέλετε να φύγουμε και οι δύο»!

Ο γνωστός επιχειρηματίας εμφανίζεται ενοχλημένος από την έντονη κριτική που δέχεται για την πορεία της ομάδας, τη στιγμή που ο ίδιος βγήκε μπροστά το καλοκαίρι για να μην οδηγηθεί το «τριφύλλι» στη διάλυση και το Πρωτοδικείο.

Χθες το πρωί οπαδοί του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Αλαφούζο να κάνει κάτι με τον Πορτογάλο τεχνικό και του είπαν: «Εμείς σε στηρίζουμε, αλλά δεν είναι και εικόνα ομάδας αυτή. Πρέπει να μπουν λεφτά. Δεν γίνεται να γυρίσουμε στη Λεωφόρο και να χάνουμε από τον Ολυμπιακό. Αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα και στη Λεωφόρο ο κόσμος θα ξεσηκωθεί».


Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου ανέφερε ότι δεν υπάρχει θέμα Φερέιρα και ότι χρειάζεται υπομονή, αφού αυτή τη στιγμή προέχει η προσπάθεια να σωθεί οικονομικά η ομάδα.

Την ερχόμενη Τετάρτη ο Αλαφούζος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσει για όλα τα φλέγοντα θέματα και αναμένεται να εξηγήσει την πραγματική κατάσταση, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τις προθέσεις του για τη συνέχεια.

Εν τω μεταξύ, η SportDay γράφει ότι ο Αλαφούζος προσπαθεί να πάρει δάνειο που θα λύσει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού και θα φτάνει τα 15 με 20 εκατ. ευρώ.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Skyfall!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Skyfall!
Νέο single από την INNA!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νέο single από την INNA!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ