2012-11-10 10:06:08
Φωτογραφία για Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της CIA για εξωσυζυγική σχέση!
Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα Παρασκευή ο επικεφαλής της CIA, Ντέιβιντ Πετρέους, αφότου επικαλέστηκε εξωσυζυγική σχέση. Η ενέργεια αυτή του πρώην επικεφαλής των συμμαχικών δυνάμεων τόσο στο Ιράκ όσο και στο Αφγανιστάν, καθώς και Στρατηγού που φέρει τέσσερα αστέρια έχει προκαλέσει αίσθηση, καθώς ο Πετρέους απολάμβανε του καθολικού σεβασμού του στρατιωτικού και του πολιτικού κόσμου, αντανάκλαση του πλούσιου βιογραφικού του.

Παραιτούμενος από αυτήν τη θεση, μία εκ των πλέον νευραλγικών στο αμερικανικό πολιτικό - στρατιωτικό στερέωμα, μάλιστα για μία «ανάρμοστη σχέση», σίγουρα θα πυροδοτήσει έντονες αντιδράσεις στο αμέσως επόμενο διάστημα.

«Μετά από 37 χρόνια γάμου, έκανα μια εξαιρετικά κακή επιλογή δεσμευόμενος σε μια εξωσυζυγική σχέση. Μια τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη, τόσο ως συζύγου όσο και ως επικεφαλής ενός Οργανισμού όπως ο δικός μας», σημειώνει ο Πετρέους.

O Μπαράκ Ομπάμα αποδέχθηκε την παραίτηση του διευθυντή της CIA τον οποίο εξήρε ως ένα από τους πιο σημαντικούς στρατηγούς της γενιάς του.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ