2012-11-10 11:00:13
Φωτογραφία για Από την Δευτέρα οι αιτήσεις για την καταβολή επιδόματος θέρμανσης
Τι θα ισχύσει για όσους δεν ανάψουν καθόλου τα καλοριφέρ της πολυκατοικίας

Κανονικά θα πάρουν το επίδομα πετρελαίου όσοι μένουν σε πολυκατοικίες με αυτόνομη θέρμανση, άσχετα με το εάν θα ανάψουν τα καλοριφέρ ή όχι.

Στη λύση αυτή κατέληξε η γενική γραμματεία πληροφοριακών συστημάτων μετά τα τελευταία προβλήματα.

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στο Mega, ξεκαθάρισε ότι από την Δευτέρα θα μπορούν οι πολίτες να καταθέτουν τις αιτήσεις τους, ενώ στις πολυκατοικίες με αυτόνομη θέρμανση η επιδότηση θα δίνεται άμεσα με την αγορά του πετρελαίου θέρμανσης.

Απαντώντας σε ερώτημα τι θα γίνει με όσους μένουν σε διαμέρισμα, έχουν αυτόνομη θέρμανση και δεν ανάψουν καθόλου τα καλοριφέρ, απάντησε ότι θα πάρουν κανονικά το επίδομα πετρελαίου. «Απλά αυτό μετατρέπεται σε επίδομα θέρμανσης. Κάπως θα ζεσταθούν και αυτοί» σημείωσε.

Ο γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων, διευκρίνισε ότι και αυτοί θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ποσό της επιδότησης που δικαιούνται, δηλώνοντας υπεύθυνα πάνω στο έγγραφο της αίτησης ότι ανήκουν στη συγκεκριμένη κατηγορία. «Δεν θα χρειάζεται να συμπληρώσουν ξεχωριστή υπεύθυνη δήλωση. Με αυτόν τον τρόπο διευκολύνεται η διαδικασία», διευκρινίζει ο κύριος Θεοχάρης.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ