2012-11-10 11:38:02
Φωτογραφία για ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ : ΦΑΒΟΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΛΛΑ... ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 100% ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ
Ο Άρης στις 17:00 υποδέχεται τον αήττητο Ολυμπιακό, περιμένοντας και την συμπαράσταση του κόσμου του, θέλοντας να κάνει το τρία στα τρία εντός έδρας συνεχίζοντας το αήττητο σερί του, απέναντι σε έναν αντίπαλο που όχι απλά δεν έχει χάσει κανένα ματς σε πρωτάθλημα και λιγκ καπ, αλλά ούτε και σετ.

Ο ακραίος του Άρη Γιάννης Κυριακίδης ανέφερε πως ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, τονίζοντας όμως πως όλοι θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να κάνουν κάτι καλό, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Για μας το κάθε παιχνίδι είναι ευκαιρία να παίξουμε καλό βόλεϊ και να μαζέψουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Ο Ολυμπιακός έχει στόχο το πρωτάθλημα, είναι το φαβορί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα δώσουμε και σ' αυτό το παιχνίδι το 100% των δυνάμεων μας.

Είναι ένα τεστ προκειμένου να δούμε πόσο ψηλά μπορούμε να φτάσουμε. Βέβαια αν κερδίσουμε δεν σημαίνει ότι πάμε για το πρωτάθλημα, ούτε αν χάσουμε δεν σημαίνει ότι είμαστε μια ομάδα χωρίς δυνατότητες και φιλοδοξίες. Νομίζω πάντως ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και θα το ευχαριστηθεί ο κόσμος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ