2012-11-10 13:14:04
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ : ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΚΛΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ
Το Περιστέρι υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ, με τους ανθρώπους της ομάδας να σέβονται τον πρωταθλητή και να βλέπουν μόνο οφέλη από αυτή την αναμέτρηση, με σκοπό να σταθούν ανταγωνιστικοί απέναντί του.

Ο γκαρντ της ομάδας των δυτικών προαστίων, Νώντας Παπαντωνίου, είπε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, που βρίσκονται και σε πολύ καλή κατάσταση, όπως φάνηκε ξεκάθαρα και στην αναμέτρηση με την Αρμάνι στο Μιλάνο. Εμείς, είμαστε μια νεανική ομάδα και θα είναι σημαντική εμπειρία να παίξουμε απέναντι σε παίκτες τέτοια κλάσης όπως εκείνοι του Ολυμπιακού.

Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και περιμένουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας. Η παρουσία τους μας βοηθά σημαντικά όπως αποδείχθηκε και στα δύο πρώτα εντός έδρας ματς, όπου με την αρωγή τους τα γυρίσαμε και πήραμε ισάριθμες νίκες».
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
H Ευρώπη στο νέο ευρώ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
H Ευρώπη στο νέο ευρώ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ