2012-03-22 22:44:53
Φωτογραφία για Η καριερίστα που έμεινε μόνη της
Αν αγαπάτε υπερβολικά την δουλειά σας, οι πιθανότητες είναι να μην έχετε χρόνο να αγαπήσετε κάποιον άλλο Σύμφωνα με μία πρόσφατη δημοσκόπηση που έγινε στην Ελλάδα, σχεδόν ένας στους τρεις εργαζόμενους εξωθούν την σχέση με τον/την σύντροφό τους στα άκρα, εξαιτίας της πίεσης που νιώθουν από την δουλειά τους.

Επιστήμονες από το ευρωπαϊκό Ίδρυμα Επαγγελματικής Ασφάλειας και Υγείας (IOSH) επιστράτευσαν 2.000 εργαζόμενους για να διερευνήσουν αν και κατά πόσον επηρεάζει η δουλειά την προσωπική τους ζωής. Και τα αποτελέσματα δεν ήταν και τα καλύτερα...

Όπως διαπίστωσαν, το 29% από αυτούς δεν κατόρθωναν να βρουν τη χρυσή τομή ανάμεσα στη δουλειά και την υπόλοιπη ζωή τους, με συνέπεια να φτάνουν στα πρόθυρα ή και να χωρίζουν τελικά εξαιτίας της.

Συνολικά, όμως, τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων είπαν πως η πολλή δουλειά και το στρες επηρέαζαν αρνητικά την προσωπική τους ζωή. Τα δύο κυριότερα προβλήματα που οδηγούσαν τη σχέση στα άκρα ήταν η δουλειά επί ατελείωτες ώρες καθημερινά και ο υπερβολικός φόρτος εργασίας που δεν επέτρεπε ούτε καν ένα τηλεφώνημα στο έτερον ήμισυ.

Εσείς τι πιστεύετε, τα αξίζει όλα αυτά η καριέρα; Πείτε μας αφελής ρομαντικούς, αλλά εμείς θα πούμε όχι.
Queen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ