2012-11-10 17:04:08
Φωτογραφία για Τα κομπλιμέντα Παπαβασιλείου και Παπαδημητρίου στον Αιβάζη και το άγχος της Κορινθίου!
Αν νομίζετε πώς στο επίκεντρο, του ενδιαφέροντος στα παρασκήνια του Dancing θα ήταν οι τόσες sexy-γιατί φέτος είναι και πολλές-γυναικείες παρουσίες πλανάστε πλάνην οικτράν. Ένα αγόρι κάνει τη διαφορά και τον λένε Γιάννη Αιβάζη!

Αυτό το παλικάρι, αντί ν’ ανοίξει κάνα πόλεμο με τις άλλες μπας και απολαύσουμε καμία κόντρα, έχει γίνει ο αγαπημένος τους! Φωτιά πήρε χθες το βράδυ το twitter όταν δυο από τις διαγωνιζόμενες, η Ντορέτα Παπαδημητρίου και η Έλενα Παπαβασιλείου σε συνομιλία που είχαν μαζί του του έλεγαν πόσο…τέλειος είναι!

Ο ίδιος εξέφρασε έναν ενδοιασμό για το αν ξέρει να χορεύει καλά και τα κορίτσια έσπευσαν να τον κάνουν να πιστέψει το αντίθετο! Τα κομπλιμέντα έδιναν και έπαιρναν και αντί να βγαίνουν τα μαχαίρια, όπως συνηθίζεται στους …αντιπάλους, χύθηκαν τα μέλια! Μάλιστα η Ντορέτα δεν άντεξε και έβαλε και τη γυναίκα του, Μαρία Κορινθίου, στην κουβέντα λέγοντας της: «Ο άντρας σου χορεύει υπέροχα, να το ξέρεις!» Ρε σουξέ ο Αιβάζης… και στο χορό!!! Όσο για τη Μαρία, απάντησε: «θα σας θαυμάζω. Έχω πιο άγχος από εσάς!»

Πηγή: nasosblog
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ