2012-11-10 17:06:44
Φωτογραφία για Χωρίς Μανωλά στο ντέρμπι!
Χωρίς τον Κώστα Μανωλά θα αγωνιστεί τελικά ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ. Και αυτό γιατί ο Έλληνας αμυντικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε στο πόδι με συνέπεια ο Λεονάρντο Ζαρντίμ να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Μετά και την απουσία του Μανωλά που προστέθηκε σε αυτή του Κοντρέρας, ο Τάσος Παπάζογλου είναι ο πιθανότερος παρτενέρ του Σιόβα στο κέντρο της άμυνας.

Επίσης στην τελευταία προπονηση ο Μπάλαζ Μέγιερι ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο με συνέπεια να αποχωρήσει από την προπόνηση και να υποβληθεί σε μαγνητική, η οποία δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα. Έτσι, ο Ούγγρος πορτιέρο θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους εξής: Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Σιόβας, Χολέβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν αύριο το πρωί στις 10:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ