2012-11-10 23:07:17
Φωτογραφία για ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ 2-1 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ
Η ομάδα Νέων της ΑΕΚ κατάφερε να επικρατήσει του Ολυμπιακού με σκορ 2-1 στο πρώτο χρονικά ντέρμπι των δύο ομάδων, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 43' με τον Σωτηράκο, όμως δεν μπόρεσε να το κρατήσει. Η ΑΕΚ έκανε το 1-1 με τον Παπαδημητρίου στο 64' και το 2-1 με τον Γροντή στο 87'.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός ηττήθηκε έτσι στον αγώνα που έγινε στο Καπανδρίτι με την Ένωση να παίρνει μία σημαντική γι' αυτήν νίκη.

Εκτός των δυο σκόρερ, ο Έβαλντ Λίνεν είχε στείλει να αγωνιστούν με τη β’ ομάδα και τους Κουρέλλα, Μοσχονά, Νικολιά και Τσουκαλά, τις προσπάθειες των οποίων παρακολούθησε από κοντά ο βοηθός του, Μανώλης Παπαδόπουλος, που βρέθηκε στο Καπανδρίτι.

ΑΕΚ (Ντανιέλ Μπατίστα): Μοσχονάς, Αργυρίου, Ερέκη, Ντούμπερετ, Γαρουφαλιάς, Ναυπλιώτης (62' Νικολόπουλος), Νικολιάς (46' Τσουκαλάς), Δημγκιόκας, Τσεβάς (78' Μάλτσι), Γροντής, Παπαδημητρίου.

Ολυμπιακός (Μπερντ Στορκ): Βλάχος, Καραγκούνης, Δημακάκος, Σωτηράκος, Βούρος, Σιώπης Ε., Σιώπης Δ. (82' Βέργος), Παπασάββας (75' Γκίνο), Ιωαννίδης, Βουτσιώτης (60' Σούκιας), Λύρας.
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ