2012-03-22 23:20:04
Φωτογραφία για Κέρδισέ την από το πρώτο ραντεβού!
Η πρώτη συνάντηση κρύβει παγίδες.

Το πρώτο ραντεβού έχει μεγάλη σημασία για το πως θα εξελιχθεί η σχέση σου, αφού από αυτή τη συνάντηση η συντροφιά σου πρόκειται να... βγάλει αρκετά συμπεράσματα για σένα. Πρέπει λοιπόν να είσαι αρκετά προσεκτικός σε κάποια πρακτικά ζητήματα για να κυλήσει ομαλά το ραντεβού. Η επιτυχημένη συνάντηση φυσικά δεν εξαρτάται μόνο από τα παρακάτω, είναι όμως κάποιες χρήσιμες συμβουλές που χρειάζεται να ακολουθήσεις.

Οδήγησέ την στο τραπέζι. Να είσαι χαλαρός όταν μπείτε στο εστιατόριο και να αφήσεις το προσωπικό του μαγαζιού να κάνει τη δουλειά του. Όταν σας οδηγούν προς το το τραπέζι μπορείς να ακουμπήσεις λίγο το χέρι σου στην πλάτη της δείχνοντας της την κατεύθυνση. Με αυτή την κίνηση θα φανείς ότι είσαι προστατευτικός και όχι πιεστικός.

Φάε σαν άνθρωπος. Προφανώς χρησιμοποίησε τα μαχαιροπίρουνα και μην «ορμήξεις» λαίμαργα τελειώνοντας το φαγητό σου σε λίγα μόλις λεπτά. Φάε ήρεμα και αργά και απόλαυσε τη συζήτηση.


Άφησέ τη να δοκιμάσει. Πολλές γυναίκες επειδή πιθανόν να παραγγείλουν μια απλή σαλάτα για να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους ή για να δείξουν ότι θέλουν να τη διατηρήσουν θα θέλουν να δοκιμάσουν το γευστικό σου πιάτο. Πρόλαβε την εσύ και πρότεινε «Θες να δοκιμάσεις; Είναι πολύ ωραίο».

Πλήρωσε το γεύμα. Εννοείται πως εσύ θα είσαι αυτός που θα κεράσει στο πρώτο ραντεβού όσο κι αν επιμείνει η συντροφιά σου. Πάρε το λογαριασμό κατευθείαν από το σερβιτόρο και βγάλε την πιστωτική σου κάρτα ή μετρητά. Σε περίπτωση που επιμείνει πολύ για να αποφύγεις ενδεχόμενη παρεξήγηση μπορείς να της προτείνεις να σε πληρώσει εκείνη τα ποτό μετά.lovepoint.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ