2012-11-11 10:14:25
Φωτογραφία για 3ΕΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ο ΧΟΥΤΕΣΙΩΤΗΣ!
Το πλάνο των ανθρώπων της ακαδημίας του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι ήταν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gavros.gr", όσο πιο γρήγορα γίνεται να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο οι τερματοφύλακες του τμήματος Κ20 και πιο συγκεκριμένα, οι Αρης Βλάχος, Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Ο πρώτος υπέγραψε το συμβόλαιό του τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ παράλληλα επαγγελματίας είχε γίνει λίγο αργότερα και ο Μιχάλης Ηλιάδης καθώς έτσι είχε συμφωνηθεί με τη μεταγραφή του το καλοκαίρι από τη Δόξα Δράμας στο Λιμάνι. Οπότε αυτός που είχε μείνει ήταν ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

Ο 18χρονος τερματοφύλακας των Νέων του Θρύλου σε όλους τους αγώνες που έλαβε μέρος σε Ελλάδα και Ευρώπη έδειχνε το πόσο βελτιωμένος είναι φέτος, σε σχέση με πέρσι, και μάλιστα δεν έχει δεχτεί γκολ μέχρι τώρα!

Έτσι, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ως επιβράβευση των προσπαθειών του, τον φώναξαν στα γραφεία της ΠΑΕ στις αρχές της εβδομάδας που πέρασε και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών!

Γεγονός που ικανοποιεί όλους τους ανθρώπους της ακαδημίας, αλλά φυσικά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αφού βλέπει και ο ίδιος ότι οι προσπάθειές του όλο το καλοκαίρι για να βελτιωθεί αποφέρουν καρπούς.
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ