2012-11-11 12:13:11
Φωτογραφία για Χριστίνα Γεωργοπούλου: Η Πατρινή που συμμετέχει στα καλλιστεία
Η Τατιάνα Στεφανίδου δίνει το... φιλί της ζωής στα καλλιστεία μέσα από το blog της. Μετά από δύο χρόνια... σιγής, ο διαγωνισμός ομορφιάς που έγινε θεσμός μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1 διοργανώνεται εκ νέου και ανεβάζει στην πασαρέλα δεκαεννέα καλλονές, που θα διεκδικήσουν τον τίτλο της Star Hellas.

Τα φετινά καλλιστεία θα διεξαχθούν στις 14 Νοεμβρίου σε γνωστό club της πρωτεύουσας και θα μεταδίδονται μέσω live streaming από το site της Τατιάνας Στεφανίδου, Τ-Life.gr. Παρουσιάστρια της λαμπερής βραδιάς θα είναι η Ελεονώρα Μελέτη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στις θέσεις τις κριτικής επιτροπής θα καθίσουν η Εύη Αδάμ, η Ευαγγελία Αραβανή, ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Κατερίνα Στικούδη.

1. Ελένη Κόκκινου: Υποψήφια για τον τίτλο Miss Young. Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη, έχει ύψος 1,73 μ. και είναι μαθήτρια Λυκείου. Γνωρίζει αγγλικά και ασχολείται με το τένις και την κολύμβηση. «Είναι κάτι που σχεδίαζα από μικρή. Μου αρέσει ο χώρος του μόντελινγκ. Ηθελα πολύ να συμμετάσχω στον διαγωνισμό διότι πιστεύω πως θα με βοηθήσει να έχω πανελλήνια αναγνώριση».


2. Νάσια Λαμπίρη: Kατάγεται από τον Πειραιά. Εχει ύψος 1,73 μ. και είναι μαθήτρια Λυκείου. Ασχολείται με τον χορό και έχει ήδη πτυχία tango, salsa, r'n'b και oriental. Είναι υποψήφια για τον τίτλο της Miss Young. «Θέλω να ασχοληθώ με το modeling και παράλληλα να διδάσκω και χορό», λέει.

3. Φανή Πατουχέα: Υποψήφια για τον τίτλο Miss Young. Κατάγεται από την Αθήνα, έχει ύψος 1,70 μ. και μιλάει απταίστως αγγλικά και γερμανικά. Ασχολείται με το beach volley και την ιππασία. «Μου αρέσει ο χώρος της ομορφιάς και πιστεύω πως ο διαγωνισμός μπορεί να μου προσφέρει ευκαιρίες», τονίζει.

4. Αντιγόνη Αμπαδά: Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει ύψος 1,75 μ. Σπουδάζει Οικονομικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και ασχολείται από μικρή με τον χορό. «Αγαπώ το modeling και πιστεύω πως ο διαγωνισμός θα με βοηθήσει να εξελιχθώ», δηλώνει.

5. Αναστασία Βοσκανίδου: Κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και έχει ύψος 1,79 μ. Σπουδάζει βρεφοκόμος και εκτός από αγγλικά, μιλάει και αρμένικα. Το 2011 είχε στεφθεί Μις Θράκη. «Δήλωσα συμμετοχή στον διαγωνισμό αρχικά για την εμπειρία. Για να μου δοθούν περισσότερες ευκαιρίες στον χώρο της μόδας, μέσω της δημόσιας προβολής και γιατί είναι ένα από τα όνειρά μου».

6. Λουίσσα Γαλάνη: Εχει ελληνοβρετανική καταγωγή και ύψος 1,74 μ. Τα αγγλικά είναι η μητρική της γλώσσα. Είναι σχεδιάστρια κοσμημάτων και της αρέσει το τραγούδι. «Ξεχωρίζω τα ελληνικά καλλιστεία επειδή θαυμάζω τις παλαιότερες νικήτριες, οι οποίες δεν είναι απλά όμορφες, αλλά διαθέτουν και έντονη προσωπικότητα. Πιστεύω πως η διάκρισή μου θα με βοηθήσει πολύ στην επαγγελματική μου εξέλιξη».

7. Χριστίνα Γεωργοπούλου: Κατάγεται από την Πάτρα και έχει ύψος 1,78 μ. Σπουδάζει κομμωτική και αισθητική. Μιλάει αγγλικά και ασχολείται με μπαλέτο, βόλεϊ, σκι και διαβάζει λογοτεχνία. Είχε λάβει μέρος στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία το 2010. «Για εμένα τα καλλιστεία είναι όνειρο ζωής», λέει!

8. Γιάννα Δημάκη: Κατάγεται από το Ουζμπεκιστάν, αλλά μεγάλωσε στην Ελλάδα. Εχει ύψος 1,73 μ. και είναι μαθήτρια Λυκείου. Μιλάει ρωσικά και λίγα αγγλικά. Ασχολείται με τον χορό και αγαπάει τις χειροτεχνίες. «Μου αρέσει να κάνω τον κόσμο να γελάει. Ο λόγος που δήλωσα συμμετοχή στα καλλιστεία ήταν για να αποκτήσω αναγνωρισιμότητα».

9. Χριστίνα Καζαντζή: Κατάγεται από την Αθήνα. Εχει ύψος 1,75 μ., είναι καθηγήτρια μουσικής, ασχολείται με το πιάνο, το βιολί και τον χορό. Εχει λάβει μέρος στα καλλιστεία «Σταρ Αττικής 2012» και στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Μεσόγειος 2012», στην Κρήτη. «Θέλω να νικήσω για να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου», τονίζει.

10. Κατερίνα Καφάση-Λεοντάρη: Κατάγεται από τα Καμίνια Πειραιά, έχει ύψος 1,70 μ. και λατρεύει τις ξένες γλώσσες. Μιλάει αγγλικά και ισπανικά. Αυτό το διάστημα παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας. Ασχολείται με τη συγγραφή τραγουδιών και με την ποδηλασία. «Συμμετέχω στα καλλιστεία γιατί μου αρέσει η μόδα και επειδή πιστεύω πως μέσα από εδώ δίνονται ευκαιρίες στον καλλιτεχνικό χώρο».

11. Ελενα Κωνσταντινίδου: Κατάγεται από την Κατερίνη Πιερίας. Εχει ύψος 1,79 μ. και σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες. Ασχολείται με τη μουσική και παίζει κιθάρα και αρμόνιο. Στον ελεύθερο χρόνο της παίζει βόλεϊ. «Θεωρώ πως τα καλλιστεία αποτελούν μέρος του πολιτισμού μας», λέει και αφοπλίζει!

12. Ευτυχία Λαζάρου: Κατάγεται από την Αθήνα. Εχει ύψος 1,75 μ. και σπουδάζει διαιτολόγος. Ονειρό της είναι να περπατήσει σε μεγάλες πασαρέλες. «Πιστεύω πως εκτός από την εμπειρία που θα αποκομίσω, θα κάνω και αρκετές φίλες», λέει.

13. Μαρία Ελένη Νιούμαν: Κατάγεται από τη Λάρνακα Κύπρου και έχει ύψος 1,70 μ. Σπουδάζει art and design και μιλάει αγγλικά και ιταλικά. Ασχολείται με μπαλέτο, φωνητική και χειμερινό σκι. «Πιστεύω πως οι διαγωνισμοί ομορφιάς ομορφαίνουν τον κόσμο. Μέσα από αυτούς μπορούμε να αναδείξουμε τα καλά στοιχεία της Ελλάδας και να την υποστηρίξουμε». Γιατί όχι;

14. Σίσσυ Παπατσώρη: Κατάγεται από την Αθήνα και έχει ύψος 1,77 μ. Είναι φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά. Ασχολείται επαγγελματικά με το modeling και έχει λάβει μέρος στους διαγωνισμούς «Miss Exclusive of the World» και «Miss Tourism Internet». «Ο διαγωνισμός αυτός είναι μια ευκαιρία για μένα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου» λέει.

15. Αθηνά Πικράκη: Κατάγεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Εχει ύψος 1,74 μ. Σπουδάζει σχέδιο μόδας και μιλάει αγγλικά. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με τον χορό. Παίρνει μέρος στα καλλιστεία... «γιατί πιστεύω ότι έτσι θα μου δοθεί μία ευκαιρία στον χώρο της μόδας».

16. Αθηνά Συρράκου: Κατάγεται από την Αθήνα. Εχει ύψος 1,77 μ. και μιλάει αγγλικά και γερμανικά. Είναι φοιτήτρια Διοίκησης Επιχειρήσεων στην ΑΣΟΕΕ. Ασχολείται με γυμναστική και κιθάρα. «Επιθυμώ να ασχοληθώ με τον χώρο της μόδας και θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για την επίτευξη των στόχων μου».

17. Βίκυ Τσιαγκλή: Κατάγεται από το Αμβούργο, αλλά μεγάλωσε στα Τρίκαλα. Εχει ύψος 1,73 μ. Είναι φοιτήτρια στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Λατρεύει τα ταξίδια και θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ: «Ο διαγωνισμός ήταν ένα παιδικό μου όνειρο που τώρα πραγματοποιείται».

18. Βασιλική Τσιρογιάννη: Κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει ύψος 1,76 μ. Σπουδάζει Κοινωνική Διοίκηση και ασχολείται με τη ζωγραφική. «Είναι ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ομορφιάς στην Ελλάδα, χρήζει σεβασμού και θεωρώ πως είναι τιμή μου και μια σπουδαία εμπειρία να συμμετάσχω σε αυτόν», μας λέει.

19. Μιχαέλα Φωτιάδη: Κατάγεται από το Χάρλεμ Ολλανδίας, έχει ύψος 1,78 μ. και σε μικρότερη ηλικία ασχολούνταν με πρωταθλητισμό στο τάε κβον ντο. To 2011 στέφθηκε Μις Κρήτη και έχει λάβει μέρος σε αρκετούς διαγωνισμούς ομορφιάς. «Μου αρέσουν πολύ οι διαγωνισμοί ομορφιάς, γι' αυτό τον λόγο έχω λάβει μέρος σε αρκετούς».

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ