2012-11-11 12:13:05
Φωτογραφία για Ανένταxτοι Έλληνες πολίτες βλέπουν αριστερά...Αναγνώστης αρθρογραφεί...
Ο καθένας ποια έχει αρχίσει να καταλαβαίνει τα παραμύθια περί ευημερίας της ευρωπαϊκής ένωσης που ενώ μας ξεζούμιζε μας έκανε να νιώθουμε πλούσιοι και αυτάρκεις με χαμηλότοκα δάνεια και επιδοτήσεις που ήταν... πληρωμένες από την δική μας τσέπη και το δικό μας κράτος που κατέρρευσε κάτω από το βάρος όλων αυτών των ακάλυπτων επιταγών που μας παρουσίαζαν για βοήθεια της ανεπτυγμένης ευρωδύσης .

Αν θυμάστε κάποτε το να πάρεις ένα αυτοκίνητο η κάποιο αγαθό που δεν παραγόταν στη χώρα μας έπρεπε να κάνεις αρκετή οικονομία δεν ήταν εύκολο αλλά αυτή ήταν πραγματική οικονομία, ο δρόμος ο αληθινός για να γίνει αυτό ποιο εύκολο ήταν να παράγουμε και εμείς προϊόντα και με ανταλλαγές και διακρατικές συμφωνίες να παίρνουμε σαν κράτος ότι μας χρειάζεται και δεν παράγουμε, έχοντας και το δικό μας άξιο νόμισμα την δραχμή που δεν μας άφηνε ποτέ χωρίς πρωτογενή φτηνά προϊόντα για να ζούμε αξιοπρεπώς.


Όποιος ήταν λοιπόν στην μεγαλειώδη συγκέντρωση ενάντια στα άθλια αντεργατικά ψηφίσματα της 7/11/20012 θα έχει συνειδητοποιήσει ότι κάτι έχει αλλάξει και αυτό αποτυπωνόταν ξεκάθαρα στον αέρα μιας άλλης καινούργιας προσέγγισης του κόσμου που έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και προσπαθεί να επιβιώσει κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Τώρα που πολλοί κοντεύουν να χάσουν τα σπίτια τους πουλάνε τα χωράφια τους τα αυτοκίνητα τους τα χρυσαφικά τους βλέπουν ότι αυτή η στημένη ευημερία της Ευρώπης ήταν μια ουτοπία και ένας τρόπος να πουλάνε προϊόντα τους τα λόμπυ της Ευρώπης.

Ακόμη συνειδητοποίει ότι αυτό που του έλεγαν μια ζωή οι προοδευτικοί καπιταλιστές ότι θα συμβεί αν έρθει οι κακή αριστερή λαϊκή εξουσία συμβαίνει τώρα.

Ο Λαός αυτός που μαζεύτηκε στο σύνταγμα από το πανεργατικό αγωνιστικό μέτωπο Π.Α.ΜΕ ήταν ασύλληπτα πολύς κόσμος, που παρόλη την καταιγίδα υπήρχε θέληση πείσμα και παλμός άλλων εποχών.

Αλλά αυτό που έκανε την αλλαγή ήταν ότι πολύς κόσμος ερχόταν αυθόρμητα και έμπαινε στην πορεία του ΠΑΜΕ και υιοθετούσε τα συνθήματα του, γιατί για πρώτη φορά συνειδητοποιούσε ότι τον εκφράζουν και ότι διπλά του ήταν απλοί άνθρωποι του μόχθου μητέρες πατεράδες παιδιά γέροι που δεν θέλουν πλούτη αλλά αξιοπρέπεια και αξιοκρατία.

Αυτοί οι άνθρωποι που απαξίωσαν και απαξιώνουν οι άθλιοι κυβερνόντες παρήγαγαν τον πλούτο σε αυτή τη χώρα χωρίς να ζητούν πολλά μόνο να ζουν με ανθρωπιά και αξιοπρέπεια αυτούς τους ανθρώπους πολεμούν; Αυτό είναι σαν να βαρούν γροθιά στο μαχαίρι αδέλφια Έλληνες.

Έλλην πολίτης

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ