2012-11-11 13:49:12
Φωτογραφία για Νανά Καραγιάννη: Μετά τη θεραπεία, το πάρτι του Γιάννη και το παιδάκι που θέλει πολύ!
Μπήκαμε στο πάρτι που διοργάνωσε η Νανά Καραγιάννη για τον άντρα της μαζί με την κολλητή φίλη της Άννα Τσιάλτα και λίγους καλούς φίλους. Βρεθήκαμε σε ένα πολύ ωραίο στέκι στην Καισαριανή κατά τις 22,00. Εκεί ο Γιάννης κατάλαβε τι του είχαν ετοιμάσει.

Βεβαίως κάτι είχε πάρει χαμπάρι καθώς η Καραγιάννη τα κάνει αυτά αλλά δεν πίστευε ποτέ ότι θα ζούσε αυτό που έζησε. ΄Πέρασε τόσο έντονα που στο τέλος έριξε και τη ζεμπεκιά του αφιερωμένη στη γυναίκα της ζωής του. Τη Νανά.

Αφού φάγαμε πολύ καλά, και ένα έχω να πω πως η Νανά έφαγε με την ψυχή της ….κοτόπουλο μερίδα ψητό με πολύ σαλάτα και ορεκτικά. Θαμώνες αλλά και οι άνθρωποι του καταστήματος έμειναν στην εικόνα της Νανάς, στην ενέργειά της και το μπρίο της. Να ευχηθούμε σε λίγο καιρό ν΄αποκατασταθεί πλήρως και βεβαίως να πούμε χρόνια πολλά στον αγαπημένο της σύζυγο. Θέλω τα παιδιά αυτά να είναι πάντα γερά και αγαπημένα με όλα τα καλά του Θεού και αυτό που τους εύχομαι και ξέρω ότι το θέλουν πολύ είναι να τους χαρίσει ο Θεός ένα παιδάκι όσο πιο σύντομα γίνεται. Μου το είπε η Νανά…ότι το θέλει πολύ. Μακάρι!

Πηγή: nasosblog
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Γιώργος: Αρκετά πιά!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Γιώργος: Αρκετά πιά!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ