2012-11-11 15:33:46
Φωτογραφία για ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ : ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΛΛΑ... ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, μίλησε στο woop.gr για το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό

Δεκατρία χρόνια στον Ολυμπιακό δεν είναι λίγα και σίγουρα είναι από τους πιο κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να μιλήσουν για ένα ντέρμπι, καθώς «τα έχει φάει με το κουτάλι».

Ο λόγος για τον πρώην άσο της ομάδας του Πειραιά, τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Ο 40χρονος, πλέον, Σερβοέλληνας, μίλησε στο woop.gr για τον σημερινό αγώνα που για πρώτη φορά, έχει τόσες πολλές ιδιαιτερότητες.

Μπορεί η ΑΕΚ να διανύει τη χειρότερη περίοδο της σύγχρονης ιστορίας της και πολλοί να λένε ότι παύει να είναι ντέρμπι εξαιτίας της κατάστασης της, όμως ο «Τζόλε» έχει διαφορετική άποψη.

«Ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ, είναι πάντα ντέρμπι. Μπορεί να έχει πολλά προβλήματα, να αντιμετωπίζει δυσκολίες, και βαθμολογικές, σίγουρα θα τα δώσει όλα για να πάρει το αποτέλεσμα.

Είναι νέα ομάδα, αλλά όπως και να χει, σε όποια θέση και να είναι, θα είναι πάντα ντέρμπι», ήταν τα πρώτα λόγια του και συνέχισε:

«Οι πιθανότητες σε αυτόν τον αγώνα είναι σίγουρα με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος σε τέτοια παιχνίδια. Χρειάζεται προσοχή».

Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό τόνισε πως «στα τελευταία παιχνίδια, δείχνει βελτιωμένος πολύ, έχει πάρει θετικά αποτελέσματα και κάνει καλές εμφανίσεις.

Ακόμα είναι πολύ θετικό που έχει πολλούς Έλληνες παίκτες, και μακάρι να έχει ακόμα περισσότερους».

Απαντώντας σε ερώτηση για τον ποιον ξεχωρίζει στην ομάδα είπε πως «είναι πολλοί εκείνοι που μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω, που μπορούν να κάνουν το διαφορετικό και να πάρουν ένα παιχνίδι, για αυτό δεν θα ήθελα να αναφέρω συγκεκριμένο όνομα».

Ο Τζόρτζεβιτς έχει πετύχει πολλά και σημαντικά γκολ απέναντι στην ΑΕΚ, 6 τον αριθμό, έχοντας δώσει βαθμούς και τρόπαια στον Ολυμπιακό.

Για το τέλος κλήθηκε να απαντήσει στο τι θυμάται ο ίδιος από τα παιχνίδια με την ΑΕΚ, ο «Τζόλε» απάντησε:

«Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ ήταν πάντα ωραία, ήταν καλά παιχνίδια με πολλά γκολ. Εύχομαι και αυτό αύριο να είναι εξίσου καλό με αυτά του παρελθόντος».
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ