2012-11-11 16:59:34
Φωτογραφία για Ο Ηλίας Κασιδιάρης έτρεξε στο Μαραθώνιο
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, έτρεξε στον Μαραθώνιο.

Ντυμένος στα μαύρα ο βουλευτής της Έγραψε στο twitter : "φέτος τρέχουμε σε άλλο πεδίο... Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών (42, επέτειος 2.500 ετών από τη μάχη του Μαραθώνα".

Ο 30ος Κλασικός Μαραθώνιος ολοκληρώθηκε με ρεκόρ συμμετοχων φέτος στην Αθήνα με συγκίνηση, περηφάνεια και σίγουρη αγάπη για τιν αθλητισμό. Βέβαια, δεν έλειψαν απ'αυτόν οι ιδιαίτερες στιγμές του, που έδωσαν μια άλλη "πινελιά" στη διοργάνωση.​

Μία απ΄ αυτές τις στιγμές ήταν η συγκίνηση του πρώτου Έλληνας δρομέα με το που τερμάτισε στο Μαραθώνιο, του Μιχάλη Παρμάκη από τη Χαλκίδα. Ο τερματισμός του ήταν μια προσωπική δικαίωση για τον ίδιο και έτσι, φτάνοντας στο τέρμα, ξέσπασε σε λυγμούς. Όντας άνεργος, παρά τις διακρίσεις και τα μετάλια που έχει κερδίσει, είχε τη στήριξη μόνο του προπονητή και της συζύγου του.

Η Σοφία Μπεκατώρου, Χρυσή Ολυμπιονίκης έβαλε το μάρσιπο και έτρεξε στο Μαραθώνιο… οικογενειακώς, θέλοντας έτσι να δείξει τη στήριξη της στους νέους γονείς αλλά και στον αθλητισμό. Με τη σύζυγο του, Χρύσα, έτρεξε και ο Αργυρός Ολυμπιονίκης, Βασίλης Πολυμέρος.

Ανάμεσα στις ιδιαίτερες συμμετοχές του αγώνα ήταν η συμμετοχή μιας 90χρονης στη διαδρομή των 10χλμ., ενώ πολλές ήταν οι συμμετοχές των μαμάδων με τα μωρά στα καρότσια τους!
pontikonews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ