2012-11-11 17:19:04
Φωτογραφία για Αναγνώστης κάνει λόγο για κινήσεις βάσει σχεδίου
Ο μοναδικός τροπος για να κλεψεις τον ορυκτο πλουτο ενος λαου ειναι μεσω του "χρεους". Ειναι μια μακροχρονη διαδικασια που μπορει να διαρκεσει δεκαετιες...Εδω ξεκινησε το 1981 επι κυβερνησεως Ανδρεα. Το σχεδιο ειναι απλο φαση Α: Βρισκουν δικους τους ανθρωπους, τους βαζουν επικεφαλεις στις κυβερνησεις, δινουν δανεια με το ζορι, τρωνε τα μισα, με τα αλλα μισα κανουν πλασματικη αναπτυξη. Τα βοδια χειροκροτανε απο κατω με αποτελεσμα ενα ΥΠΕΡΟΓΚΟ χρεος που εξαρχης δεν θελαν να ξεπληρωθει. 

Φαση Β: Με το προσχημα του χρεους ερχεται το δ.ν.τ, αφου πεισει τα βοδια οτι φταινε αυτα για το χαλι της οικονομιας, σιγα σιγα χανεται καθε κυριαρχικο δικαιωμα. Ξεπουλανε υπηρεσιες οργανισμους, μετατρεπονται οι πολιτες σε δουλους, τρομοκρατουνται, εκβιαζονται, αυτοκτονουν.(μην ξεχναμε ομως εχουν δικαιολογια το χρεος). Οταν φτασουν στο σημειο της απολυτης εξαθλιωσης και ειναι μια μερα πριν ξεσηκωθουν και αρχισουν οι κρεμαλες ξεκιναει η φαση Γ, που τοσα χρονια περιμεναν, τοσες μιζες σπαταλησαν, τοσους ΠΡΟΔΟΤΕΣ λαδωσαν. 

Φαση Γ: Αρπαγη ορυκτου πλουτου αξιας τρισεκατομυριων ευρω. Ξεχασα,θα παρουμε το 0,0001 θα πουμε και ευχαριστω και παλι τα βοδια θα χειροκροταμε Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ