2012-11-11 17:21:44
Φωτογραφία για Επαφές Παναθηναϊκού με Καπόνο!
Στον Παναθηναϊκό ψάχνουν τον παίκτη για τη θέση του Άρμστρονγκ και όπως διαρρέει η ΚΑΕ το όνομα που «παίζει» δυνατά είναι του Τζέισον Καπόνο.

Τον λευκό Αμερικανό γκαρντ/φόργουορντ Τζέισον Καπόνο φέρεται να έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο ο Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφές και συζητούν το ενδεχόμενο συνεργασίας τους. Θυμίζουμε ότι χθες (10/11) βγήκε προς τα έξω πως το «τριφύλλι» είχε κάνει πρόταση στον Κένιον Μάρτιν, την οποία τελικά δεν αποδέχτηκε ο Αμερικανός, κάτι που δείχνει ότι στο «πράσινο» στρατόπεδο ψάχνουν παίκτη από το ΝΒΑ που δεν έχει ομάδα αυτή την περίοδο και μπορεί να προσφέρει και να διορθώσει ορισμένες αδυναμίες.

Ο 31χρονος Τζέισον Καπόνο διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο ΝΒΑ, με τελευταίο σταθμό της καριέρας του τους Λέικερς. Ξεκίνησε στον μαγικό κόσμο τη σεζόν 2003-2004 με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και στην συνέχεια έπαιξε σε Μπόμπκατς, Χιτ, Ράπτορς και 76ers.


Το μεγάλο «όπλο» του Καπόνο δεν είναι άλλο από το εξαιρετικό σουτ. Έχει αναδειχθεί ,εξάλλου, δύο συνεχόμενες φορές νικητής σε διαγωνισμό τριπόντων σε All Star Game και συγκεκριμένα το 2007 και το 2008. Είναι παράλληλα ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως σούτινγκ γκαρντ όσο και ως σμολ φόργουορντ, αφού σωματικά (ύψος 2.03) μπορεί να προσφέρει και στις δύο θέσεις.

Συνολικά στην καριέρα του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου έχει μέσο όρο 6.7 πόντους ανά αγώνα, με το εξαιρετικό 43% στα τρίποντα. Η καλύτερη του χρονιά ήταν το 2006-2007 όταν τελείωσε με 51% στα σουτ τριών πόντων και με 10.9 πόντους μέσο όρο.
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ