2012-11-11 18:33:07
Φωτογραφία για Οι celebrities διασκέδασαν στον Ρέμο! Φωτογραφίες
"¨Ηταν όλοι εκεί" θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της χτεσινής βραδιάς στο "Αθηνών Αρένα" αφού ο Αντώνης Ρέμος και ο Στέλιος Ρόκκος υποδέχτηκαν πολλούς διάσημους που πήγαν για να απολαύσουν το πρόγραμμα των δύο τραγουδιστών! Πάρε μια γεύση από το ποιοι διάσημοι νυχτοπερπάτησαν σε.. λαϊκούς ρυθμούς!

Η Δούκισσα Νομικού (χωρίς το Χρήστο Χολίδη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων προφανώς) συνοδευόταν από το φίλο της Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνόδεψε την όμορφη ντάμα του Κατερίνα Κόκλα και όπως κάθε σωστός κύριος βρισκόταν ένα βήμα πίσω από εκείνην και φανερά άνετος και ευδιάθετος με το φακό!

Τι του είπε η Κατερίνα και τον προβλημάτισε τόσο; Ο Γρηγόρης με casual, άνετο ντύσιμοαπόλαυσε τα τραγούδια των Ρέμου-Ρόκκου τα οποία προφανώς αφιερώνει στην καλή του!

Νυχτοπερπάτησε και η Ράνια Θρασκιά με το σύζυγό της, ντυμένη στις αποχρώσεις του γκρι (και οι δύο)! Kι αν αναρωτιέσαι αν οι δυο πρώην σύντροφοι συναντήθηκαν η απάντηση είναι αρνητική.

Το ζεύγος άφησε για λίγο τα παιδιά στο σπίτι για μια νυχτερινή έξοδο.

Η Ράνια και ο σύζυγός της απολαμβάνουν το μουσικό πρόγραμμα στο "Αθηνών Αρένα" όπου ο Αντώνης Ρέμος, ο Στέλιος Ρόκκος και η Ελένη Φουρέιρα δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό!
tlife
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ