2012-11-12 07:55:20
Φωτογραφία για «Έπρεπε να δοθεί πέναλτι και στην ΑΕΚ…»
Ορθή ήταν η απόφαση του Σιδηρόπουλου να δώσει πέναλτι κι αποβολή στη φάση από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά λανθασμένη εκείνη να δείξει «παίζετε» στο χέρι του Χολέμπας, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Βαρούχα. «Ο βοηθός έπρεπε να πάρει θέση», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αθήνας.

Αναλυτικά, η ανάλυση του Παναγιώτη Βαρούχα για τα ματς της δέκατης αγωνιστικής:

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: «Το πέναλτι δόθηκε σωστά στον Ολυμπιακό γιατί ο Γιάγκο κρατά τον Μήτρογλου. Όταν η επόμενη κίνηση του επιτιθέμενου είναι να σκοράρει, τότε υπάρχει και αποβολή. Υπήρχε χέρι του Χολέμπας κι έπρεπε να δοθεί πέναλτι, γιατί το χέρι του ήταν απλωμένο και μεγαλώνει τον όγκο του σώματος. Ο βοηθός έπρεπε να πάρει θέση, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στον διαιτητή. Η φάση πριν έχει ξεκινήσει από οφσάιντ, αλλά μένουμε στην καίρια φάση, αυτή του πέναλτι».


ΟΦΗ-Βέροια: «Είχαμε καλή διαιτησία. Μόνο ο δεύτερος βοηθός δεν πρέπει να ήταν καλός στη γεωμετρία γιατί έχανε τις ευθείες. Είχαμε δύο περιπτώσεις οφσάιντ εκατέρωθεν».

ΠΑΣ Γιάννινα-Skoda Ξάνθη: «Ο διαιτητής ήταν καλός. Στον δεύτερο βοηθό έφυγαν δύο φάσεις που δεν έπρεπε, ενώ σε μία δύσκολη φάση για το αν η μπάλα πέρασε ή όχι τη γραμμή, πήρε τη σωστή απόφαση

Λεβαδειακός-Άρης: «Είχαμε καλή διαιτησία. Δεν είναι όλες οι κάρτες μέσα στην περιοχή θέατρο. Το να βγάζεις σε έναν παίκτη δεύτερη κίτρινη για θέατρο δεν είναι τόσο απλή υπόθεση».

Ατρόμητος-Πανιώνιος: «Η διαιτησία στο Περιστέρι ήταν πολύ καλή, δεν υπήρχαν προβλήματα».

ΠΑΟΚ-Πλατανιάς: «Ο διαιτητής έδωσε σωστά και τα δύο πέναλτι, σε ανατροπή το πρώτο και σε χέρι το δεύτερο.

Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης: «Δόθηκε σωστά ένα πέναλτι στον Αστέρα Τρίπολης για ανατροπή».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ