2012-11-12 09:14:02
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστριας Δεν αντέχουμε άλλη επανάσταση!
Τόσο επανάσταση οι δρόμοι δεν είχαν ξανά δει… Κόσμος παντού, ακούγονταν φωνές και συνθήματα, συζητήσεις για το μέλλον... αισιοδοξία για το αύριο γιατί όλοι πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε! Και μαντέψτε! Όλα νέα παιδιά από 16 μέχρι 35! Απίστευτο πραγματικά πολύ συγκινητικό και ελπιδοφόρο να βλέπεις τη νέα γενιά να αγωνίζεται για τα δικαιώματά της!!!

Αυτό, σε κάποια άλλη ζωή, σε κάποια άλλη πατρίδα από κάποια άλλη γενιά από κάποιον άλλον λαό που θα το τολμήσει! Σίγουρα πάντως όχι στην Ελλάδα!

Κάθε φορά που ξεκινάω για μια πορεία, μην φανταστείτε τώρα τελευταία άρχισε αυτό, σέρνω μαζί μου την μάνα μου (οι φίλοι μου δεν έρχονται φυσικά) πάω για να συναντήσω στην πλατεία ανθρώπους που αισθάνονται τον ίδιο θυμό με εμένα, και καταλήγω να νιώθω οικία με εκείνους που δεν ξέρω το όνομά τους, τι δουλειά κάνουν ή που μένουν! Παράδοξο… Συνομιλώ με ανθρώπους άνω των 35 (πέρα από ελάχιστους) και μέχρι 80! Και όταν τους ρωτώ: γιατί είστε εδώ; Μου απαντούν: για εσάς! Για την νέα γενιά! Τότε κοιτάζω γύρω μου και συνειδητοποιώ ότι η νέα γενιά λείπει, δεν είναι εκεί! Αδιαφορεί! Είναι για καφέ ή στο facebook και τότε τρελαίνομαι δεν γίνεται αυτό! Χάνουμε τα πάντα! Είμαστε η πιο μορφωμένη και η πιο εξαθλιωμένη γενιά! Δεν αντέχω να είμαι μέλος μια γενιάς που αδιαφορεί, ντρέπομαι! Περισσότερο, ντρέπομαι όμως γιατί όταν θα συναντήσω συνομήλικα μου άτομα είναι κάτω από ένα πανό ενός κόμματος, μια παράταξης και κατόπιν εντολής! Το κόμμα αποφάσισε λένε! Άκου εκεί να δεις… είμαστε άβουλοι και φερέφωνα, τόση μόρφωση, τόσα λεφτά για να σου πει κάποιος να κατέβεις να αγωνιστείς για τα δικαιώματά σου! Τραγικό! Πότε δεν θα είμαστε ενωμένοι εμείς οι Έλληνες, αυτά που ακούμε ότι οι Έλληνες μπορούν και τέτοια γραφικά είναι ΨΕΜΜΑΤΑ! Δυστυχώς σε κάθε πορεία καταλαβαίνω ότι δεν μπορούμε να είμαστε όλοι ενωμένοι για τον ίδιο σκοπό! Μπορούν οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι εμείς δεν μπορούμε γιατί η νέα γενιά είναι απών!

Έλληνα ηλικίας 18 με 35 κάνε την επανάστασή σου με ένα like ή ένα σχόλιο τα πας καλά σε αυτό ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Σοφία ετών 23 - Αναγνώστρια
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ