2012-11-12 09:30:07
Φωτογραφία για «Πράσινες» ματιές σε Μπάτλερ
Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι βρίσκεται ο Ρασουάλ Μπάτλερ και έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος.

Ο 33χρονος φόργουορντ ύψους 2.01 έχει στο ενεργητικό του 668 αγώνες με πέντε διαφορετικές ομάδες του NBA. Συγκεκριμένα πέρασε από Μαϊάμι Χιτ, Νιου Όρλεαν Χόρνετς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Σικάγο Μπουλς και Τορόντο Ράπτορς.

Η κορυφαία σεζόν του Μπάτλερ ήταν με τη φανέλα των Κλίπερς το 2009-10, έχοντας 11,9 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ στα 82 ματς που έπαιξε, ενώ η περσινή χρονιά τον βρήκε στους Τορόντο. Εκεί είχε σε 13 λεπτά μ.ο. με 3,2 πόντους και 1,9 ριμπάουντ.

Να σημειωθεί ότι ο Μπάτλερ κατά την διάρκεια του λοκ άουτ το καλοκαίρι του 2011 πέρασε από την Γκραν Κανάρια, ωστόσο έπειτα από την εξαιρετική του παρουσία στα φιλικά πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, θεωρώντας εξάλλου βέβαιο ότι θα έληγε το λοκ άουτ και τελικά βρήκε συμβόλαιο μεγαλύτερο του 1 εκατ. δολλαρίων στους Ράπτορς.

Μάλιστα στο τριφύλλι συνέλεξαν και πληροφορίες για τον χαρακτήρα του Μπάτλερ, επικοινωνώντας με τον τεχνικό της Γκραν Κανάρια την περίοδο που βρισκόταν εκεί και ο έμπειρος φόργουορντ, Πέδρο Μαρτίνεθ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Μέρκελ στην Πορτογαλία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Μέρκελ στην Πορτογαλία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ