2012-11-12 09:49:04
Φωτογραφία για Την τιμωρία του διαιτητή Σιδηρόπουλου ζητά η ΑΕΚ
Την τιμωρία του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου ζητά η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της, χαρακτηρίζοντας την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό “αγώνα-παρωδία” και καλώντας τους αρμόδιους της ΕΠΟ “να απομακρύνουν αυτούς που επιθυμούν το πισωγύρισμα του ποδοσφαίρου μας”. Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Σήμερα παρακολουθήσαμε έναν ακόμη εκπρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαιρικού κατεστημένου να δίνει ρεσιτάλ κακής διαιτησίας σε βάρος της ομάδας μας. Η ΑΕΚ έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα να επιλύσει και δεν ψάχνει για δικαιολογίες. Έχει όμως τεράστιο όνομα και εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους που κυριολεκτικά υποφέρουν παρακολουθώντας την να γίνεται βορρά στις ορέξεις του οποιουδήποτε.

Ζητάμε την τιμωρία του διαιτητή Σιδηρόπουλου, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και απαιτούμε σεβασμό. Καλούμε τους αρμόδιους της ΕΠΟ να αναλάβουν αμεσα τις ευθύνες τους και να απομακρύνουν αυτούς που επιθυμούν το πισωγύρισμα του ποδοσφαίρου μας.

Τέλος αισθανόμαστε την αναγκη να ευχαριστήσουμε τον κοσμο της ΑΕΚ που στάθηκε δίπλα στην ομάδα απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αυτού του αγώνα - παρωδία".
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ