2012-11-12 09:52:08
Φωτογραφία για Ρόδος:Μπήκε στο σχολείο και ξυλοκόπησε τον δάσκαλο του παιδιού του!
Έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των εκπαιδευτικών σε ολόκληρο το νησί της Ρόδου, έχει προκαλέσει το επεισόδιο ξυλοδαρμού δασκάλου από κηδεμόνα μαθητή, εντός του δημοτικού σχολείου των Απολλώνων, μπροστά μάλιστα στα έντρομα μάτια παιδιών και άλλων εκπαιδευτικών. Το περιστατικό, που χαρακτηρίζεται πρωτόγνωρο, σημειώθηκε πριν από μερικές μέρες και αναμένεται σύντομα να πάρει και τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, οι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας Ρόδου, με σχετική απόφαση που είχε πάρει το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου τους, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν δίωρη στάση εργασίας τις δύο τελευταίες ώρες της περασμένης Παρασκευής (09-11-2012), να παραμείνουν στα σχολεία τους και να ενημερώσουν τόσο τους μαθητές όσο και τους γονείς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο εκπαιδευτικός καλείται να ασκήσει τα καθήκοντά του σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σημειώνεται ότι και στο παρελθόν είχαμε περιστατικά έντονης αντιδικίας μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών, αλλά ποτέ ξανά δεν είχαμε τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον περιστατικό αυτοδικίας και ξυλοδαρμού σε βάρος εκπαιδευτικού, εντός του σχολικού συγκροτήματος.
newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ