2012-03-23 02:38:03
Φωτογραφία για Η Ericsson στην κορυφή της λίστας του Fortune
Η Ericsson διακρίθηκε στη λίστα του περιοδικού ‘Fortune’ με τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρείες του κόσμου για το 2012 καταλαμβάνοντας την 3η θέση στον τομέα των Δικτύων και Επικοινωνιών.

Σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά η Ericsson βελτιώθηκε κατά 2 θέσεις αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσπάθεια της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο για ακόμη πιο καινοτόμα προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες.

Ο Παναγιώτης Εμμανουηλίδης, Region Mediterranean, Head of Workforce Planning & HR Operations, και Επικεφαλής HR&O, Hub Southeastern Europe της Ericsson δήλωσε: «Ο διεθνής επιχειρηματικός κόσμος επιβραβεύει και ξεχωρίζει την Ericsson ως μια εταιρεία που εξελίσσεται, καινοτομεί, επενδύει και βρίσκεται ένα βήμα μπροστά στον τομέα των Επικοινωνιών. Το σουηδικό DNA της εταιρείας, το ισχυρότερο χαρτοφυλάκιο πατεντών του κλάδου, καινοτομίες σαν το Ericsson Academy, τα προγράμματα εξέλιξης και ανάπτυξης ανθρωπίνου δυναμικού που εφαρμόζουμε είναι μόνο μερικοί από τους λόγους αυτής της διάκρισης».


Το περιοδικό ‘FORTUNE’ συνεργάζεται με την Hay Group για περισσότερα από δέκα χρόνια για την κατάταξη των πιο αξιοθαύμαστων εταιρειών του κόσμου και της Αμερικής. Η συγκεκριμένη μελέτη βασίζεται στην αξιολόγηση περισσότερων από 4.000 ανωτάτων στελεχών και διευθυντών κορυφαίων εταιρειών, καθώς και οικονομικών αναλυτών, ώστε να προσδιορίσει τις εταιρείες με την ισχυρότερη φήμη στην αγορά. Η μελέτη διενεργείται σε περισσότερες από 32 χώρες και οι εταιρείες κατηγοριοποιούνται σε 57 μεγάλους κλάδους.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
pcnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ