2012-11-12 12:16:55
Φωτογραφία για Υποψήφιοι προς αποχώρηση οι Κουίνσι,Σο,Μπουμσόνγκ
"Εξετάσεις" μέχρι τον Γενάρη θα δώσουν Κουίνσι, Σο και Μπουμσόνγκ καθώς βρίσκονται στη λίστα με τους παίκτες που δεν έχουν ικανοποιήσει τον Φερέιρα.

Το μήνυμα του Γιάννη Αλαφούζου στην προπόνηση των πράσινων την περίοδο που αποχώρησε ο Κώστας Κατσουράνης ήταν το εξής: "Εχω παράπονα και από 2-3 άλλους παίκτες αλλά δεν είναι της στιγμής να το συζητήσουμε".

Λίγες εβδομάδες αργότερα η δυσαρέσκεια στο πρόσωπο ορισμένων ποδοσφαιριστών έχει μεγαλώσει αρκετά και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις μέχρι τον Δεκέμβριο, αν συνεχίσουν να έχουν την ίδια μέτρια εικόνα.

Στην... επικίνδυνη ζώνη βρίσκονται, όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, τα ονόματα των Πάπε Σο και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, όμως σύμφωνα με την εφημερίδα "Live Sport" σε αυτά προστέθηκε και εκείνο του Κουίνσι Οβουσού.

Ο Αφρικανός άσος είναι η σκιά του περσινού του εαυτού, ενώ δεν είναι λίγα τα πειθαρχικά παραπτώματα που έχει υποπέσει φέτος.

Έτσι δεν αποκλείεται, αν συνεχίσει με τον ίδιο κακό ρυθμό, θα τεθεί θέμα αποχώρησης του τον Γενάρη, από τη στιγμή που εισπράττει 400.000 ευρώ τον χρόνο. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, το μόνο σίγουρο βέβαια είναι πως θα υπάρξει ξεσκαρτάρισμα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ