2012-11-12 15:53:27
Φωτογραφία για ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Ν. ΣΕΙΡΑΓΑΚΗ
Σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δράση του φερόμενου  ως παιδεραστή της Κρήτης Νίκου Σειραγάκη, μέσα από το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο το οποίο διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Εφετών Κρήτης, ο 47χρονος φέρεται να συνευρέθηκε ή να επιχείρησε να συνευρεθεί συνολικά με 53 ανήλικα αγόρια, ηλικίας από 11 έως 15 ετών, ενώ βρέθηκε στον υπολογιστή του και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο Σειραγάκης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο βούλευμα, είχε αναπτύξει την αρρωστημένη δράση του από το 2006 έως την 1η Δεκεμβρίου του 2011, οπότε και συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο σπίτι του μαζί με δύο ανήλικους ηλικίας 13 και 15 ετών.

Μετά από 11 μήνες ερευνών από τις διωκτικές και δικαστικές αρχές, το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών συμφωνεί με την πρόταση του εισαγγελέα Ρεθύμνου και περιλαμβάνει τις κατηγορίες τόσο της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια όσο και της κατοχής πορνογραφικού υλικού.

Οι δύο διαφορετικές δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος του κατηγορούμενου θα διαβιβαστούν στον εισαγγελέα Εφετών Κρήτης, ο οποίος θα συντάξει το τελικό βούλευμα, που θα παραπέμψει τον κατηγορούμενο σε δίκη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ