2012-11-12 16:33:03
Φωτογραφία για Oι καλοντυμένες της εβδομάδας!
Αυτή τη φορά οι κυρίες της showbiz δεν είναι απλά καλοντυμένες... Είναι πολύ θηλυκές με pencil στενά φορέματα που αναδεικνύουν τις καμπύλες τους. Χρώματα φωτεινά αλλά και ασπρόμαυρα παιχνίδια κατακλύζουν την εβδομάδα.

Είναι μία δύσκολη απόφαση αφού δεν είναι μόνο τα ρούχα. Είναι οι συνδυασμοί αλλά και τα αξεσουάρ που επιλέγουν για να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους. Αν θα πρέπει να ξεχωρίσω μία θα πω: ασπρόμαυρο Dior φόρεμα της Marion Cotillard.

H πάντα μοιραία Rosie Huntington Whiteley με pencil φόρεμα του οίκου Burberry. H Gwyneth Paltrow εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή επιλέγοντας φόρεμα σε έντονο πορτοκαλί του οίκου Hugo Boss ενώ η Halle Berry με μαύρο μακρύ φόρεμα έκλεψε τις εντυπώσεις με τα πέδιλα Jimmy Choo που το συνδύασε.

Η Julianne Moore με ένα πολύ φινετσάτο φόρεμα -που έπαιξε με το μαύρο στα αξεσουάρ και τη ζώνη- του οίκου Calvin Klein. Όπως Calvin Klein φόρεσε και η Οlivia Wilde ενώ η Kristen Stewart (που αν εσύ τη βρίσκεις ενδιαφέρουσα προσωπικότητα το σέβομαι, αλλά δεν το κατανοώ) επέλεξε φόρεμα με prints Peter Pilotto και μαύρες γόβες Christian Louboutin.


H πολύ γλυκιά Jessica Alba φόρεσε ασπρόμαυρο φόρεμα Oscar de La Renta ενώ ασπρόμαυρο φόρεσε και η Marion Cotillard με την υπογραφή του οίκου Dior. Η Νicole Richie με φόρεμα με κεντημένες πέτρες με την υπογραφή της Lorena Sarbu.

Η Miranda Kerr επέλεξε δερμάτινες μαύρες μπότες πάνω από το γόνατο του οίκου Hermes και τις συνδύασε με Alexander Wang φόρεμα και την καινούρια "it" τσάντα Givenchy. H Rose Byrne φόρεσε ένα πολύ θηλυκό φόρεμα του Αυστραλού σχεδιαστή Alex Perry. Η Stella McCartney δεν θα μπορούσε παρά να επιλέξει μια δική της δημιουργία.

Ένα κομψό φόρεμα στο κόκκινο της φωτιάς επέλεξε η Taylor Swift που το συνδύασε με nude γόβες. Η Victoria Beckham σε μία σπάνια εμφάνισή της με φλατ παπούτσια επέλεξε την oxford γραμμή για να συνδυάσει το φόρεμα της ομώνυμης σειράς της. Η Poppy Delevingne με στιλ απόλυτου rock chick κράτησε τσάντα φάκελο Burberry. 

 http://www.tlife.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ