2012-11-12 17:22:52
Φωτογραφία για Έκλεισε Μπανκς ο Παναθηναϊκός
Ο μάνατζερ του Μάρκους Μπανκς βρέθηκε την Δευτέρα (12/11) στα γραφεία της BΙΑΝΕΞ και συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό. Έρχεται μέχρι την Τετάρτη στην Αθήνα

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμφώνησαν σε όλα για συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν, με τον Μάρκους Μπανκς.

Ο μάνατζερ του 30χρονου Αμερικανού γκαρντ βρέθηκε την Δευτέρα (12/11) στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ και οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, δίνοντας τα χέρια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στην Ελλάδα μέχρι την Τετάρτη προκειμένου να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Έρχεται κι ο Μπάτλερ

Ο Ρασουάλ Μπάτλερ από την άλλη, βρίσκεται μία ανάσα από την μετακόμισή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Παναθηναϊκό και όπως όλα δείχνουν δεν θα αργήσει η ώρα που θα συμφωνήσει κι αυτός και θα προστεθεί στο "πράσινο" ρόστερ.


Γεννημένος στις 23/5/1979, ο Μπάτλερ είναι πολύ καλός σουτέρ και μπορεί να βοηθήσει επιθετικά τον Παναθηναϊκό, καθώς παίρνει την μπάλα, σουτάρει χωρίς να το σκεφτεί και συνήθως ευστοχεί.

Ποιος είναι ο Μάρκους Μπανκς

Γεννήθηκε το 1981 και έχει ύψος 1.88. Φοίτησε στο κολέγιο του Νεβάδα Λας Βέγκας, κερδίζοντας τον τίτλο του "αμυντικού της χρονιάς" στη senior χρονιοά του. Επιλέχτηκε στο ντραφτ του 2003 από τους Μέμφις Γκρίζλις (Νο13), αλλά "μετακόμισε" το ίδιο καλοκαίρι στους Σέλτικς.

Αγωνίστηκε στη Βοστώνη, στους Τίμπεργουλβς, στους Σανς, στους Χιτ και στους Ράπτορς. Πέρσι πέρασε τη χρονιά στο NBDL ψάχνοντας ένα συμβόλαιο, το οποίο ποτέ δεν ήρθε.

Η καλύτερη χρονιά του ήταν η σεζόν 2005-2006, ως παίκτης των Τίμπεργουλβς, όταν είχε 12.0 πόντους, 4.7 ασίστ, 2.9 ριμπάουντ σε 31 λεπτά συμμετοχής. Όλα αυτά τα νούμερα ήταν τα καλύτερα της καριέρας του.

Συνολικά έχει παίξει 348 ματς στο ΝΒΑ, τα 37 εκ των οποίων ως βασικός. Έχει 5.9 πόντους, 2.1 ασίστ, 1.5 ριμπάουντ σε 16 λεπτά συμμετοχής, μέσους όρους καριέρας.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ