2012-11-12 17:30:02
Φωτογραφία για Game of Tones: ποιο μακιγιάζ να διαλέξω σήμερα;
 

Σαν παιχνίδι κάθε πρωί μπορείτε να πειραματιζόσαστε με το μακιγιάζ. Clean και διάφανο, smoky eyes όσο το επιτρέπει ο χώρος και το φως της ημέρας, φωτεινό κραγιόν, nude, καθαρή επιδερμίδα με μπρονζέ ή γήινα χρώματα. Ακολουθείστε τη διάθεση σας και το ύφος του ντυσίματος και σεβαστείτε τους κανόνες της κομψότητας. Το εντυπωσιακό μακιγιάζ και τις ιριδίζουσες ή με glitter υφές τις αφήνετε αποκλειστικά και μόνο για το βράδυ.

Η make up artist Tina Turnbow σαφώς γνωρίζει καλύτερα και μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ώστε να παραμένει το μακιγιάζ στη θέση του όσο βρίσκεστε στο γραφείο αλλά και να το ανανεώνετε με τον σωστό τρόπο κάθε φορά που νιώθετε την ανάγκη.

Μάτια

Η βάση είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα μετά την ενυδάτωση φυσικά. Μόνο έτσι η σκιά ακόμη κι αν έχει κρεμώδη υφή θα παραμείνει στη θέση της όσες ώρες κι αν περάσουν
. Δεύτερα στην λίστα είναι το φον ντε τεν και το κονσήλερ. Το φον ντε τεν πρέπει να είναι ματ αφού οι έξτρα ενυδατικές φόρμουλες μέσα στη μέρα δημιουργούν γυαλάδες που πρέπει να καλύπτονται με πούδρα. Οι σκούρες σκιές στα μάτια νωρίς το πρωί είναι απαγορευτικές. Όσο καλή κι αν είναι η κατάσταση στη περιοχή των ματιών σας το πρήξιμο μετά το πρωινό ξύπνημα θέλει χρόνο για να υποχωρήσει. Το smoky eyes look θα το κάνει να φαίνεται εντονότερο και το βλέμμα σας θα δείχνει βαρύ. Η πιο ασφαλής λύση είναι οι καφέ και μπρονζέ αποχρώσεις σε σκιές ή eye liner. Η μάσκαρα όπως πάντα είναι το προϊόν-κλειδί αφού με μία στρώση μπορείτε να "ανοίξετε" και να φωτίσετε το βλέμμα. Το μυστικό όμως σύμφωνα με την Tina Turnbow βρίσκεται στα φρύδια που πρέπει να είναι πάντα καλοσχηματισμένα αφού δημιουργούν την ιδανική κορνίζα για το πρόσωπο.

Ζυγωματικά

Για την υγιή όψη ευθύνεται κυρίως το χρώμα στα ζυγωματικά. Το ροζ είναι το ιδανικό αφού αναδεικνύει την επιδερμίδα όποιος και αν είναι τόνος της. Η  Tina μας προτείνει να απλώσουμε shimmer πάνω από το ρουζ ή και μόνο του αφού τις περισσότερες φορές το ρουζ το πρωί μάλλον δείχνει ξένο πάνω στην άτονη από τον ύπνο επιδερμίδα.

Χείλη

Με το χρώμα στα χείλη μπορούμε να κινηθούμε πιο ελεύθερα και αυθαίρετα αν και πάντα οι ροζ ματ αποχρώσεις αποδίδουν μια σοφιστικέ εικόνα που είναι η πιο κατάλληλη για το γραφείο.

Γήινα

Δώστε έμφαση στα μάτια με καφέ αποχρώσεις και τονίστε τα φρύδια που φέτος ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο. Τα χείλη παραμένουν φυσικά απλώνοντας απλά lip balm. 

 

Ενταση στα Μάτια

Απλώστε μπλε-γκρι σκιά δημιουργώντας γωνία. Μια στρώση μάσκαρα είναι αρκετή ενώ τα κάτω βλέφαρα παραμένουν καθαρά Στο υπόλοιπο πρόσωπο καλό είναι να επικρατήσουν απαλές ροζ αποχρώσεις ενώ τα μαλλιά είναι αυστηρά τραβηγμένα προς τα πίσω σε αλογοουρά.

 

Κόκκινο Κραγιόν

Επιλέξτε το σωστό κόκκινο κραγιόν και απλώστε το χωρίς να επιβαρύνετε το υπολοιπο πρόσωπο με προιόντα μακιγιάζ.

 

Ομοιομορφία

Επιλέξτε σκιά και κραγιόν από την ίδια χρωματική οικογένεια. Απλώστε τη σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο, τονίστε τα φρύδια με το ειδικό μολύβι και προτιμήστε κραγιόν με ματ υφή ένα τόνο πιο σκούρο από τη σκιά. 

 

Με παιδική Διάθεση

Οι βλεφαρίδες μπορούν να δείχνουν σαν ψεύτικες, τα ζυγωματικά ροδοκόκκινα και τα χείλη ζουμερά. Αυτό θα σας χαρίσει παιδική και αθώα όψη. 

 

Αυστηρό

Αν ετοιμάζεστε για meeting απλώστε στα μάτια μια ανοιχτή βάση, μια στρώση μάσκαρα και στα χείλη ενυδατικό κραγιόν σε ροζ απόχρωση. 

 

http://www.marieclaire.gr/

 

 

 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ