2012-03-23 05:09:30
Φωτογραφία για Τσεκούρι... και για του χρόνου!
Οι… αντεξουσιαστές δεν έπεισαν και ο πέλεκυς έπεσε βαρύς στον Παναθηναϊκό! Μείον 3 βαθμοί φέτος και -2 την επόμενη σεζόν το «τριφύλλι»! 4 ματς χωρίς κόσμο και 252.500 ευρώ πρόστιμο!

Από την στιγμή που το ντέρμπι της Κυριακής διακόπηκε λόγω επεισοδίων, όλοι τόνιζαν πως ο πέλεκυς θα πέσει βαρύς στο «τριφύλλι» που κινδύνευε με βαριά τιμωρία.

Προβλέψεις που δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό επιβεβαιώθηκαν, καθώς οι «πράσινοι» τιμωρήθηκαν εκτός φυσικά από την κατακύρωση του ματς με 3-0 στον Ολυμπιακό, με αφαίρεση τριών βαθμών για φέτος, δύο για την ερχόμενη χρονιά, τεσσάρων αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και 252.500 ευρώ πρόστιμο.

Σε... απλά ελληνικά ότι χειρότερο για τους «πράσινους» που σε μια έτσι κι αλλιώς δύσκολη στιγμή για τα οικονομικά του συλλόγου θα... αιμοραγήσουν ακόμη περισσότερο. Κι αυτό γιατί εκτός από το μεγάλο πρόστιμο, τα 4 παιχνίδια σε άδειο Ολυμπιακό στάδιο είναι μεγάλος πονοκέφαλος!


Πονοκέφαλος όχι μόνο οικονομικός, αλλά και αγωνιστικός, καθώς στα πλέι οφ χωρίς κόσμο υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μην κατακτηθεί η 2η θέση που δίνει το δικαίωμα να παλέψουν για να μπουν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Aναλυτικά η απόφαση που «ανέβηκε» ακριβώς τα μεσάνυχτα στην επίσημη ιστοσελίδα της Σούπερ Λίγκας αναφέρει:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/3/2012 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και της συνημμένης και συγκοινοποιούμενης υπ΄αριθμ. πρωτ. 9934/2012 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη 22-3-2012 και ώρα 13:00 και συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία»:

Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: "Η εγκαλουμένη ΠΑΕ ηττήθηκε με τέρματα 0-3, τιμωρεί αυτήν με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα.

Επίσης, επιβάλλει ποινή διεξαγωγής δύο (4) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή διακοσίων πενήντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων (252.500,00) ευρώ».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ