2012-11-12 18:30:09
Φωτογραφία για Γιάννης Πλούταρχος-Μαρία Κακοσαίου: Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια
Τι κι αν οι σχέσεις στη showbiz διαλύονται σε χρόνο dt! Κάποια ζευγάρια όχι μόνο κρατούν στον χρόνο αλλά αποδεικνύουν ότι ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα όταν δεν το θέλουν οι... άμεσα ενδιαφερόμενοι!

Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Μαρία Κακοσαίου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση. Ο έρωτας τους ξεκίνησε πριν 15 χρόνια και από τότε οι δυο τους έχουν φτιάξει μια υπέροχη, μεγάλη οικογένεια. Η Μαρία Κακοσαίου ήταν ακόμα Αξιωματικός στο Ναυτικό (επάγγελμα που στη συνέχεια εγκατέλειψε προκειμένου να βρίσκεται κοντά στον άνδρα και τα παιδιά της) όταν γνώρισε τον κομμωτή τότε Γιάννης που υπηρετούσε τη του. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν παράφορα ενώ η Μαρία δεν σταμάτησε να στηρίζει τον σύντροφό της όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την μέχρι τότε ζωή του για να ακολουθήσει το όνειρό του.

Το ζευγάρι γενικώς διατηρεί low profile συμπεριφορά απέναντι στα μέσα, ενώ η Μαρία κάνει κοσμικές εμφανίσεις μόνο στα μαγαζιά του συντρόφου της. Με πέντε παιδιά στο σπίτι άλλωστε... δεν έχει και πολύ ελεύθερο χρόνο.

Εμείς πάντως χαιρόμαστε να βλέπουμε τόσο αγαπημένα ζευγάρια που στο πέρασμα του χρόνου έρχονται ακόμα πιο κοντά!
gossip-tv
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ