2012-11-12 22:10:30
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 0-0
Ο Παναθηναϊκός αναδείχτηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα με την Κέρκυρα στο νησί των "Φαιάκων" με τους γηπεδούχους να είναι αυτοί που άξιζαν τη νίκη και το Τριφύλλι να απειλεί ουσιαστικά για πρώτη φορά στο 87' της αναμέτρησης.

Ένα γερό ηλεκτροσόκ χρειάζεται ο Παναθηναϊκός προκειμένου να συνέλθει και να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα στο μέλλον καθώς σε ένα ακόμη παιχνίδι κόντρα στην Κέρκυρα δεν βλεπόταν.

Οι πράσινοι παραχώρησαν λευκή ισοπαλία στους "Φαίακες" με τους γηπεδούχους μάλιστα να είναι αυτοί που άξιζαν την νίκη βάση την εικόνα του αγώνα καθώς το Τριφύλλι απείλησε στο 87' με την κλασική ευκαιρία του Κουίνσι.

Η εικόνα των πράσινων ήταν για ένα ακόμη ματς τραγική, με το Τριφύλλι, να μην μπορεί να δημιουργήσει, να παρουσιάζεται ασύνδετο και να μην μπορεί να βγάλει ευκαιρίες κόντρα σε μια ομάδα που έδειξε ότι γνωρίζει καλύτερα τι ήθελε στο γήπεδο και μάλιστα το πήρε.


Αν αξίζει να σημειώσουμε κάτι από το ματς της Κέρκυρας με τον Παναθηναϊκό είναι το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι μπήκαν στο ματς χωρίς να "φοβηθούν" τον ισχυρό και έπαιξαν στα ίσια με το Τριφύλλι. Επίσης αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως οι πράσινοι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να κάνουν δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Ακόμη με αυτή τους την γκέλα οι πράσινοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος ενώ από την άλλη η Κέρκυρα πρόσθεσε έναν ακόμη σημαντικό πόντο στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή της στην κατηγορία.

Πολύ δυνατά στο παιχνίδι η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα στημένη πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να περιορίσει σε όλο το πρώτο μέρος τον Παναθηναϊκό έχοντας καλή διάταξη και με τους παίκτες του Μάντζιου να μην "φοβούνται" τον τυπικά ισχυρό.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πολύ πιο δυνατά στο ματς και θα μπορούσαν στο πρώτο δεκάλεπτο να πετύχουν ένα γκολ.

Χαρακτηριστικά στο 5' ο Κοντοδήμος έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά ο Μπάρκογλου πήρε την κεφαλιά προ του Βύντρα στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καρνέζη.

Δυο λεπτά αργότερα η Κέρκυρα βγήκε ξανά στην επίθεση με τους Αγρίτη και Λεών να αλλάζουν ωραία την μπάλα με τον τελευταίο να σουτάρει και τον Καρνέζη να απομακρύνει. Στο 8' και πάλι κεφαλιά του Μπάρκογλου από το ύψος του πέναλτι δεν ανησύχησε τον γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

Πρώτο σουτ για τον Παναθηναϊκό στο 28'

Στο ίδιο διάστημα το Τριφύλλι δεν μπορούσε όχι να απειλήσει αλλά ούτε καν να δημιουργήσει ίχνος ευκαιρίας με τον Κουίνσι να κάνει τα δικά του, τον Λάζαρο να είναι εκτός αγώνα, τον Ζέκα να μην μπορεί να βοηθήσει και τον Φορναρόλι να είναι αποκλειστικά μόνος στην επίθεση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο σουτ του Παναθηναϊκού έγινε στο 28' με φάουλ του Χριστοδουλόπουλο στο 28' το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Αναστασόπουλος.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με μια ακόμα καλή στιγμή για την Κέρκυρα όταν στο 36' ο Μπάρκογλου έκανε την πάσα προς τον Αγρίτη μέσα στην περιοχή αυτός από πλάγια σούταρε δυνατά με την μπάλα να φεύγει έξω.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια αλλαγή από πλευράς Παναθηναϊκού καθώς ο Φερέιρα πέρασε τον Μαυρία αντί του Ζέκα στην προσπάθεια του να κάνει πιο γρήγορο και επιθετικό το Τριφύλλι.

Κάτι που όμως δεν κατάφερε καθώς και η είσοδος του Μαυρία αρχικά δεν βοήθησε όσο θα περίμενε ο Πορτογάλος τους πράσινους.

Απείλησε πρώτη η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα ήταν που απείλησε πάλι πρώτη στο δεύτερο ημίχρονο καθώς στο 47' ο Λεών έξω από την περιοχή σούταρε δυνατά με την μπάλα να περνάει έξω από τα δοκάρια του Καρνέζη.

Η δεύτερη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό στο ματς και πρώτη στο δεύτερο μέρος ήρθε από τον Βιτόλο όταν στο 57' μετά από λάθος διώξιμο της ομάδας της Κέρκυρας έξω από την περιοχή ο Ισπανός έπιασε το σουτ με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από τα δοκάρια του Αναστασόπουλου.

Στο 70' ο Μπάρκογλου έχασε μεγάλη ευκαιρία για την Κέρκυρα καθώς έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή, απελευθερώθηκε από τον αντίπαλο του, έπιασε το σου το οποίο δεν ήταν καλός και ο Καρνέζης μπλόκαρε.

Η Κέρκυρα συνέχισε να στέκεται πολύ καλά στο παιχνίδι και στο 81' ο Καραλής εκμεταλλεύτηκε λάθος του Βύντρα από τα αριστερά μπήκε στην περιοχή σούταρε αλλά και πάλι ο Καρνέζης είπε όχι.

Το τρίτο σουτ του αγώνα για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 84' και πάλι από τον Βιτόλο με την μπάλα να περνάει μακριά από την εστία του Αναστασόπουλου.

Πρώτη κλασική ευκαιρία στο 87'

Η πιο κλασική ευκαιρία του Παναθηναϊκού για ένα γκολ ήρθε στο 87' όταν ο Βιτόλο έδωσε στον Πετρόπουλο αυτός υποδέχτηκε ωραία την μπάλα, την κράτησε σωστά, την κατάλληλη στιγμή την έσπασε στον Κουίνσι ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή από τα αριστερά σούταρε αλλά ο Αναστασόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και απομάκρυνε το σουτ του Γκανέζου άσου. Αυτή μάλιστα ήταν και η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα και για τις δυο ομάδες.

Γήπεδο: Κέρκυρας

Διαιτητής: Δασκαλόπουλος

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ηλιάδης, Αγρίτης (69' Καραλής), Μπάρκογλου, Λεών, Έντερ, Γιάντσης (79' Τσόκανης), Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης.

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Λαγό, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα (46' Μαυρίας), Κουίνσι, Φορναρόλι (60' Πετρόπουλος).

Σκορ:

Κίτρινες: 50' Μπουκουβάλας, 63' Πετρόπουλος, 66' Ηλιάδης, 87΄Καραλής, 90+ Αναστασόπουλος
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ