2012-11-13 00:58:27
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΚΑΙ ΤΖΙΜΠΟΥΡ!
Οι Ράφικ Τζιμπούρ και Αριέλ Ιμπαγάσα, μπορεί να απουσίαζαν από τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, ωστόσο, φιγουράρουν στην κορυφή της λίστας του δείκτη αξιολόγησης του φετινού πρωταθλήματος,

Στην κορυφή της λίστας αξιολόγησης της «Galanis Sports Data» που αφορά το φεοτινό πρωτάθλημα βρίσκονται τα ονόματα των Ράφικ Τζιμπούρ και Αριέλ Ιμπαγάσα. Οι δύο παίκτες, μπορεί να απουσίασαν από τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού, λόγω τραυματισμών, ωστόσο, αυτή η συγκυρία δεν τους εμπόδισε να πέσουν από την κορυφή της σχετικής λίστας.

Συγκεκριμένα, ο Αλγερινός φορ, ο οποίος προηγείται στον πίνακα των σκόρερς με οκτώ τέρματα, έχει να επιδείξει συντελεστή 0.310 , ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα τον ακολουθεί σε απόσταση βολής με 0,307. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Μήτρογλου ανεβαίνει διαρκώς με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με 0.216 μονάδες στην 9η θέση.

Ενδεικτικό της διαφοράς ποιότητας, που χωρίζει τον Ολυμπιακό από τους εγχώριους αντιπάλους του, είναι ότι ο τρίτος στη λίστα είναι πολύ χαμηλά στις 0.252 μονάδες. Αξιομνημόνυτη, επίσης, είναι η δαρκής άνοδος των Πάουλο Μασάντο και Χοσέ Χολέμπας, οι οποίοι εφόσον συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, θεωρείται σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα δουν τα ονόματά τους να φιγουράρουν στην πρώτη δεκάδα της σχετικής λίστας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ