2012-11-13 02:05:07
Φωτογραφία για Με αυτή την πωλήτρια κάνεις χρυσές δουλειές...
Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποτέ ποια μπορεί να είναι η τέλεια αντιπροσωπεία αυτοκινήτων για έναν άνδρα; Έστω και αν ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του προτιμήσεις, εν τούτοις υπάρχουν κάποιες συνισταμένες κοινές για όλους τους καταναλωτές του ισχυρού φύλου.

Μπορούμε λοιπόν να συμφωνήσουμε ότι τα γρήγορα σπορ αυτοκίνητα, ένα μπαρ που θα προσφέρει ποιοτικό καφέ και φυσικά το λαμπερό χαμόγελο μιας όμορφης γυναίκας βρίσκονται ψηλά στην λίστα κάθε άνδρα που μπαίνει σε μια αντιπροσωπεία για να αγοράσει ένα αυτοκίνητο.

Αν πάλι ρωτήσετε την άποψη του Ρώσου φωτογράφου και σκηνοθέτη Αλεξάντερ Τικχομίροφ στο επίμαχο θέμα, τότε θα σας απαντήσει μέσα από ένα βίντεο που ετοίμασε και στο οποίο περιέχονται όλα εκείνα τα πράγματα τα οποία μπορούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον ενός άνδρα σε έναν εκθεσιακό χώρο για αυτοκίνητα.

Δεν ξέρουμε αν το συγκεκριμένο βίντεο ο καλλιτέχνης από την Αγία Πετρούπολη το γύρισε για δικό του λογαριασμό ή για κάποιον ντίλερ της Seat στην Ρωσία. Ένα όμως είναι σε κάθε περίπτωση το σίγουρο. Ότι το μοντέλο Γιάνα Γιατσκόβσκαγια από την Ρωσία δεν περνάει απαρατήρητη. Τουναντίον. Θα συνοδεύει τα όνειρα πολλών ανδρών σε όλο τον πλανήτη.

Πηγή: news247
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ