2012-11-13 02:07:02
Φωτογραφία για Νέα παρέμβαση Σαμαρά για την δόση
«Ήρθε η ώρα της Ευρώπης να κάνει την δική της κίνηση» είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός στην πολύωρη σύσκεψη που είχε στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

«Τώρα που τελείωσε η πρώτη φάση της διαδικασίας του δρόμου για την ανάπτυξη με την ψήφιση του προϋπολογισμού, ήρθε η ώρα η Ευρώπη να κάνει την δική της κίνηση. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε το κάναμε. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι θετικές οι εξελίξεις» φέρεται να είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

Παράλληλα προανήγγειλε πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε συμψηφισμό χρεών με τους ιδιώτες. «Ως κυβέρνηση πρέπει να είμαστε παράδειγμα εργατικότητας. Η κυβέρνηση αυτή δεν πρέπει να γνωρίζει ούτε Κυριακές ούτε αργίες. Δεν θα αφήσουμε να πέσει τίποτα κάτω. Πρέπει να δώσουμε προστιθέμενη αξία σε κάθε ευρώ που μπαίνει στην Οικονομία. Θα δώσουμε τα χρήματα που χρωστάμε σε ιδιώτες. Θα υπάρχει και συμψηφισμός για τα χρέη ιδιωτών, προκειμένου να σταματήσει να είναι ανέντιμο το κράτος»


Στις δηλώσεις του ο Πρωθυπουργός εμφανίστηκε αποφασισμένος να να προχωρήσει άμεσα σε αποκρατικοποιήσεις και σε επενδύσεις οι οποίες θα φέρουν ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στην χώρα μας.

Η δήλωση του Πρωθυπουργού

«Η Ελλάδα έχει και όραμα και σχέδιο για την Αναγέννησή της και για το μέλλον των παιδιών της. Η προσέλκυση ξένων επενδύσεων και η δημιουργία του σύγχρονου Ελληνικού παραγωγικού αναπτυξιακού μοντέλου έχει ήδη ξεκινήσει.

Σήμερα είχαμε μια πολύωρη συνάντηση με τους αρμόδιους για την Ανάπτυξη υπουργούς, με τους οποίους σε πρώτη φάση συζητήσαμε τα θέματα εκείνα τα οποία θα μπορέσουν να προσδώσουν αυτόν τον αναπτυξιακό δυναμισμό στον τόπο. Ο στόχος είναι ένας: να μπούμε

στην καινούργια σελίδα, που λέγεται Ανάκαμψη- Ανάπτυξη.

Είναι ο μόνος τρόπος για να δώσουμε πάλι χαμόγελο και αισιοδοξία στον Έλληνα και για να βρουν θέσεις εργασίας- και αυτό είναι το κυριότερο από όλα- τα νέα παιδιά στην Ελλάδα».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ