2012-11-13 09:20:44
Φωτογραφία για Αγκαλίτσα στην πρεμιέρα του Twilight εμφανίστηκαν Stewart και Pattinson
Έκλεψαν τα φλας των φωτογράφων στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2» η Kristen Stewart και ο Robert Pattinson. Μπορεί η σχέση τους να πέρασε μια μεγάλη κρίση με τις απιστίες της Kristen, όμως στην πρεμιέρα στο Λος Άντζελες οι δυο τους εμφανίστηκαν αγκαλίτσα και έδειχνα πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Η δε Kristen φρόντισε να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω της ο καλός της, επιλέγοντας να φορέσει μια καταπληκτική see - through δαντελένια τουαλέτα δια χειρός Zuhair Murad.

 

Ήταν τόσο τολμηρή η εμφάνιση της Kristen που η αλήθεια είναι ότι δεν της το’ χαμε. Μέχρι και το εσωρουχάκι της φαινόταν, όμως εκείνη δεν πτοήθηκε καθόλου. Ούτε και ο Robert βεβαίως βεβαίως.

Εκείνος πάλι, πρέπει να ζήλεψε τη χάρη του Peter Pan, διότι διάλεξε να φορέσει στην πρεμιέρα του ένα πράσινο κοστούμι Gucci, το οποίο το είχε συνδυάσει με γκρι πουκάμισο και μαύρη γραβάτα.

Λεπτό δεν την άφησε την Kristen από το πλευρό του. Άντε λίγα μόνο λεπτά για να υπογράψουν τα αυτόγραφα στους εκατοντάδες fans που είχαν σπεύσει για να τους δουν από κοντά.

Άντε βρε… πάντα τέτοια!!!!
star
tosokaki.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ