2012-11-13 09:36:58
Φωτογραφία για Πάτρα: Καρέ καρέ η ληστεία σε βενζινάδικο από 3 κάμερες. Νέα απίστευτα ΒΙΝΤΕΟ
Το pelop.gr φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας τα βίντεο της ληστείας. Οχι ένα κουνημένο βίντεο από κινητό αλλά τις εικόνες και από τις τρεις κάμερες που "συνέλαβαν" τον ληστη.

Τα νέα βίντεο δείχνουν ξεκάθαρα καρέ καρέ τις κινήσεις του νεαρού που φορώντας κράνος και κρατώντας όπλο έσπρωξε τον υπάλληλο του πρατηρίου υγρών καυσίμων μέσα στο γραφείο και με έντονες κινήσεις του ζήτησε όλες τις εισπράξεις της ημέρας.

Αποφασισμένος για όλα ήταν ο δράστης της ληστείας που σημειώθηκε στις 3:45 ξημερώματα Δευτέρας στο πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πατρών-Πύργου.

Δείτε τον στο βίντεο από την κάμερα No2 πως φθάνει στο βενζινάδικο και αφήνει τη μηχανή του έξω σαν να μην τρέχει τίποτα.

Φυσικά η μηχανή είναι αναμένη ώστε να διαφύγει άμεσα εξερχόμενος του γραφείου του βενζινάδικου

Ο ληστής φορούσε κράνος και κατάφερε με την απειλή όπλου να αφαιρέσει 1000 ευρώ από τον υπάλληλο του πρατηρίου. Το πρατήριο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το 4ο Αστυνομικό Τμήμα, που -όπως και όλα τα τμήματα- παρουσιάζει σημαντικές ελλείψεις προσωπικού. Ετσι, όταν έφθασε η ΕΛΑΣ, ο δράστης είχε ήδη εξαφανιστεί.


Σημαντικό στοιχείο που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία είναι το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα που υπήρχε στο εσωτερικό του πρατηρίου και όπου φαίνεται να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις του ληστή. Από τα πρώτα στοιχεία διαφαίνεται ότι ο δράστης ήταν Ελληνας, σύμφωνα με τη μαρτυρία του υπαλλήλου, όμως δεν μπορεί να προσδιοριστεί εάν το όπλο που έφερε μαζί του ήταν ψεύτικο ή αληθινό.

Ο δράστης πάντως φορούσε κράνος, κάτι που δυσχεραίνει την Αστυνομία στην επιβεβαίωση των στοιχείων ταυτότητάς του.

Θα γίνει αντιπαραβολή της εικόνας του εσωτερικού του πρατηρίου με εικόνες από παλαιότερες ληστείες για να προσδιοριστεί εάν πρόκειται για παλαιότερο γνώριμο της ΕΛΑΣ. Ο δράστης διέφυγε με μια μηχανή μεγάλου κυβισμού και εκτιμάται ότι είχε προσχεδιάσει το κτύπημά του εδώ και ημέρες, γνωρίζοντας ότι το συγκεκριμένο πρατήριο παραμένει ανοικτό τις μεταμεσονύχτιες ώρες. Ωστόσο, τέτοια περιστατικά έχουν φουντώσει την ανησυχία στους εργαζόμενους στα πρατήρια, διότι έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα.

Η χθεσινή ήταν η δεύτερη ληστεία σε πρατήριο καυσίμων που καταγράφεται το τελευταίο τρίμηνο.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
129 απολύσεις στην El Pais
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
129 απολύσεις στην El Pais
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ