2012-11-13 18:33:44
Φωτογραφία για Καστοριά: Επιτυχής η αντιμετώπιση της λαθροϋλοτομίας από τη 15η Ταξιαρχία (φωτορεπορτάζ)
Η συμβολή των ανδρών της 15ης Ταξιαρχίας ήταν καθοριστική. Με τη δημιουργία αναχωμάτων και με συνεχής περιπολίες η δράση των λαθροϋλοτόμων έχει περιοριστεί στο ελάχιστο

Στα δάση του Γράμμου βρέθηκαν στο τέλος Οκτωβρίου  οι Αντιπεριφερειάρχες Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος  και Πασχάλης Χαρούμενος, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή της 15ης Ταξιαρχίας (ΠΖ) Δημήτριο Λεοντάρη και τον Δήμαρχο Νεστορίου Χρήστο Γκοσλιόπουλο, προκειμένου να δουν από κοντά τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την λαθροϋλοτομία. Το φαινόμενο έχει πάρει πλέον εκρηκτικές διαστάσεις, καθώς έπειτα από την αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης η ζήτηση για καυσόξυλα είναι μεγάλη.

Όπως αναγράφει σε ρεπορτάζ το ιστολόγιο fouit.gr διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα έντονο στην περιοχή του Τριλόφου και ειδικότερα στα σύνορά μας με την Αλβανία, όπου πολίτες της γειτονικής χώρας εισέρχονται παράνομα στο ελληνικό έδαφος,  ξυλεύουν άτακτα και στη συνέχεια προωθούν το προϊόν στην αγορά.


Καθοριστική είναι η παρουσία του στρατού μας που πραγματοποιεί τακτική περιφρούρηση στην περιοχή, ενώ έχει προβεί  με τα μηχανήματά του στην κατασκευή αναχωμάτων σε δύο σημεία, εμποδίζοντας με επιτυχία τη διέλευση  οχημάτων λαθροϋλοτόμων από τη γειτονική χώρα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το καταστροφικό έργο των λαθροϋλοτόμων στο Γράμμο κάνοντας κλικ στα παρακάτω λινκ.

Καστοριά: Επιτυχής η αντιμετώπιση της λαθροϋλοτομίας από τη 15η Ταξιαρχία (φωτορεπορτάζ)Επιτυχής αντιμετώπιση λαθροϋλοτόμησης στον Τρίλοφο με την παρέμβαση της Ταξιαρχίας Καστοριάς (φωτογραφίες)Καστοριά: Παρών ο Στρατός στα προβλήματα του νομού
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Superleague: Έξι ομάδες σε απολογία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Superleague: Έξι ομάδες σε απολογία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ