2012-11-13 19:00:07
Φωτογραφία για Disneyland Paris: Xριστουγεννιάτικο ταξίδι σε έναν παραμυθένιο κόσμο
Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το click@Life σήμερα θα σας ταξιδέψει σε ένα μέρος όπου όλα μοιάζουν με παραμύθι. Κάθε ευχή των παιδιών σας (ή δική σας) και κάθε όνειρο γίνονται πραγματικότητα, στην Disneyland Paris.

Φωτογραφία: http://en.wikipedia.orgΌλοι οι ήρωες της Disney και όταν λέμε όλοι το εννοούμε, «ζωντανεύουν» μπροστά στα μάτια σας με φόντο το περίφημο κάστρο της Disneyland, τα δυο υπέροχα πάρκα της και τα «παιχνιδιάρικα» ξενοδοχεία της. Το πιο εντυπωσιακό και μεγάλο θεματικό πάρκο της Ευρώπης, σας προσκαλεί να ζήσετε μια εμπειρία ζωής γεμάτη παιχνίδια, γέλιο, φαντασμαγορικά γεγονότα, parties με τους αγαπημένους ήρωες της παιδικής σας ηλικίας, αλλά και των παιδιών σας. Και όλα αυτά την περίοδο των Χριστουγέννων. Αν η Disneyland είναι μαγική κάθε εποχή, φανταστείτε πώς θα είναι τα Χριστούγεννα!

Οι εορταστικές εκδηλώσεις διαρκούν από τις 9 Νοεμβρίου, έως τις 6 Ιανουαρίου και θα σας κάνουν πραγματικά να ξεχάσετε την καθημερινότητα με την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα να περιλαμβάνει:


• Μεταμόρφωση του εκπληκτικού κάστρου της Ωραίας Κοιμωμένης σε ένα παλάτι από πάγο

• Νιφάδες χιονιού και μαγικό ντεκόρ στη Main Street

• Ένα από τα ψηλότερα χριστουγεννιάτικα δέντρα που έχετε δει ποτέ!

• Γνωριμία με τον Άγιο Βασίλη στο εργαστήριο των παιχνιδιών

• Μια αξέχαστη τελετή και μια φανταχτερή, νυχτερινή παρέλαση

Τι είναι η Disneyland Paris

Φωτογραφία: http://international.disneylandparis.comΤο θεματικό πάρκο είναι προσεγμένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Όλες οι δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα σε αυτόν τον κόσμο των… θαυμάτων θα σας κάνουν να νιώσετε πρίγκιπες και πριγκίπισσες που πάνω στο άσπρο σας άλογο ή την άμαξα, θα ζήσετε το δικό σας παραμύθι, ακόμη και μετά τα μεσάνυχτα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή!

Η Disneyland Paris (πρώην Euro Disneyland και Disneyland Resort Paris), βρίσκεται στο προάστιο Marne-la-Vallée, περίπου 32 χιλιόμετρα ανατολικά από το κέντρο του Παρισιού. Είναι η ευρωπαϊκή εκδοχή της αυτοκρατορίας της Disney και του θεματικού πάρκου «Μαγικό Βασίλειο» που βρίσκεται στη Φλόριντα και το δεύτερο θεματικό πάρκο της Disney που άνοιξε εκτός ΗΠΑ, μετά το Tokyo Disney Resort.

Τα παραμυθένια πάρκα

Ο φανταστικός κόσμος της Disneyland, αποτελείται από δύο πάρκα, το Disneyland Park και το Walt Disney Studios Park, αλλά και μια εμπορική περιοχή, το Disney Village, με εστιατόρια, κινηματογράφους, καταστήματα και διάφορες εκδηλώσεις.

Το πρώτο πάρκο περιλαμβάνει πέντε μαγεμένες χώρες (Fantasyland, Discoveryland, Frontierland, Adventureland και Discoveryland), μεταξύ της χώρας των ευχών και εκείνης όπου πραγματοποιούνται τα όνειρα, με τους ήρωες και τις ηρωίδες της Disney να κινούνται μέσα σε παραμύθια που δεν τελειώνουν ποτέ: ταξιδέψτε στο… διάστημα, κάντε μια βόλτα με το πιο άγριο τρενάκι ορυχείου του δυτικού Μισισιπή, δίπλα σε κογιότ και κροταλίες, συναντήστε τον διάσημο πειρατή Τζακ Σπάροου και παρακολουθήστε μεγάλο αριθμό υπέροχων θεαμάτων και παρελάσεων. Κι όλα αυτά με φόντο το εκπληκτικό κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης που μοιάζει να «ξεπηδά» από τα κόμικς και τα παραμύθια που έχουμε διαβάσει.

Δίπλα ακριβώς στο Πάρκο Disneyland, ανακαλύψτε το μαγεμένο κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης στο Πάρκο Walt Disney Studios, το οποίο αποτελείται από 4 θεματικές ενότητες που προτείνουν υπέροχες ατραξιόν και θεάματα που κόβουν την ανάσα. Κάντε το ντεμπούτο σας στη μεγάλη οθόνη στα στούντιο Production Courtyard, Toon Studio, Backlot και Front, γίνετε αστέρες του σινεμά και ζήστε στο ρυθμό των live παραγωγών που ξεδιπλώνονται μπροστά σας.

Φωτογραφία: http://international.disneylandparis.comΚαι στα δύο πάρκα θα συναντήσετε τους χαρακτήρες του Disney να περπατούν δίπλα σας. Παρέα με το Μίκυ και τη Μίνι, πείτε «Καλημέρα» στον Πλούτο και το Γουίνι το Αρκουδάκι. Αγκαλιάστε τους, ζητήστε τους αυτόγραφο και βγάλτε φωτογραφία μαζί τους.

Η Disneyland Paris προσφέρει δραστηριότητες για κάθε ηλικία, γούστο και διάθεση: διασκέδαση με φαντασία για τους λιλιπούτειους επισκέπτες, δραστηριότητες παρέα με τους ήρωες της Disney για εκείνους που τους αρέσουν τα παραμύθια, προτάσεις για οικογένειες ή εορτάζοντες, αλλά και δραστηριότητες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη.

Τα ξενοδοχεία και τα εισιτήρια

Για τη διαμονή σας, θα βρείτε καταλύματα μέσα και γύρω από το πάρκο, που διαφέρουν σε ποιότητα και στυλ. Υπάρχουν 7 ξενοδοχεία μέσα στο πάρκο και 7 γύρω από αυτό. Περισσότερες πληροφορίες για τα ξενοδοχεία, θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://international.hotels.disneylandparis.com/index.xhtml .

Όσον αφορά στα εισιτήρια, έχετε επίσης πολλές επιλογές: Ημερήσιο εισιτήριο για ένα πάρκο, ημερήσιο εισιτήριο για 2 πάρκα, εισιτήριο 2 ημερών και για τα 2 πάρκα, ειδική προσφορά «Discovery Ticket», αλλά και άλλες προσφορές και πακέτα.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το ημερήσιο εισιτήριο και για τα 2 πάρκα, κοστίζει 74 ευρώ για τους ενήλικες και 66 ευρώ για τα παιδιά ηλικίας 3-11 ετών.

Πώς να πάτε:

Μπορείτε να φτάσετε στην Disneyland Paris:

1. Αεροπορικώς: Πραγματοποιούνται δρομολόγια με λεωφορείο μεταξύ των αεροδρομίων Roissy CDG και Orly και του πάρκου (η διαδρομή διαρκεί μια ώρα περίπου, ανάλογα με την κίνηση). Η υπηρεσία αυτή μπορεί να περιλαμβάνεται στο πακέτο σας ή να χρεωθεί επιπλέον.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.vea.fr .

2. Οδικώς: Από την εθνική οδό A4.

3. Με μετρό/RER: Από το Παρίσι, η γραμμή A του RER σας μεταφέρει γρήγορα στο Disneyland® Resort Paris. Μέσα σε 35 μόνο λεπτά, φτάνετε στη στάση "Marne-la-Vallée / Chessy", που βρίσκεται 2 λεπτά με τα πόδια από την είσοδο των Πάρκων, και κοντά στα ξενοδοχεία.

Μάθετε περισσότερα για την Disneyland Paris στα: www.disneylandparis.gr (ελληνική ιστοσελίδα, αλλά με ελλιπές περιεχόμενο) και http://international.disneylandparis.com .

Σταματίνα Βράχα

Πόπη Αθανασοπούλου[email protected]

http://www.clickatlife.gr 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ