2012-11-13 19:45:52
Φωτογραφία για Η αποστολή της Εθνικής
Έχοντας ως προορισμό το Δουβλίνο και με ενδιάμεση στάση την Κέρκυρα, η Εθνική ομάδα, αναχώρησε στις 10:00 για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ιρλανδία.

Η αποστολή θα κάνει στάση στην Κέρκυρα, προκειμένου να παραλάβει τους διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι έπαιζαν χθες κόντρα στους Φαίακες.

Το ματς κόντρα στους Ιρλανδούς, του Τζιοβάνι Τραπατόνι, θα δώσει στον Φερνάντο Σάντος την ευκαιρία να δοκιμάσει και να δει κάποια πράγματα, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης κόντρα στη Βοσνία, τον ερχόμενο Μάρτιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δει κατά πόσο θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδος οι Ταχτσίδης, Περιστερίδης και Σταφυλίδης, ώστε να δει αν μπορεί να τους υπολογίζει στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Γιώργος Καραγκούνης και Φάνης Γκέκας, αναμένεται να επανέλθουν.

Η συνολική διάρκεια του ταξιδιού θα είναι 5 ώρες, συμπεριλαμβανομένης και της στάσης στην Κέρκυρα.

Το απόγευμα της Δευτέρας οι διεθνείς προπονήθηκαν στον Άγιο Κοσμά. Η προπόνηση ήταν χαλαρωτική μιας και πολλοί εξ αυτών έδιναν κρίσιμα ματς με τους συλλόγους τους.

Στην αποστολή, θα βρίσκονται οι:

Καρνέζης, Περιστερίδης, Τοροσίδης, Βύντρα, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Σταφυλίδης, Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Δημούτσος, Κονέ, Ταχτσίδης, Νίνης, Σαμαράς, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Σιόβας.
woop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ