2012-03-23 09:24:09
Φωτογραφία για Ταλαιπωρία χωρίς τέλος στον Οίκο Ναύτου…
Ουρές ντροπής και σήμερα στο Οίκο του Ναύτου από εκατοντάδες συνταξιούχους να περιμένουν από τα ξημερώματα προκειμένου να λάβουν τα χρήματα που έχουν πληρώσει για τα φάρμακά τους. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο διευθυντής Φαρμακευτικής κ. Μενέλαος Παπαγεωργίου δήλωσε ότι από σήμερα ο Οίκος Ναύτου θα εκδίδει 200 νούμερα κάθε μέρα, ούτως ώστε να προσέρχονται καθημερινά μόνον όσοι έχουν λάβει νούμερα και να μην περιμένουν με τις ώρες εκατοντάδες ασφαλισμένοι Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του συνταξιούχων πλοιάρχων απέδωσε στον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο μεθόδευσεις, αναφορικά με την απόφασή του να κλείσει τις κάνουλες χρηματοδότησης του Οίκου Ναύτου.

Να σημειωθεί ότι το ΝΑΤ δεν αναγνωρίζει την οφειλή που του καταλογίζει ο Οίκος –ύψους 15 εκατ. ευρώ – ενώ δηλώνει αδυναμία περαιτέρω χρηματοδότησης, καθώς σύμφωνα με τον πρόεδρό του Χρήστο Φωτίου, σε μια τέτοια περίπτωση οι συνταξιούχοι θα χάσουν χρήματα από τις συντάξεις τους.

Ο κ. Φωτίου δήλωσε πως παρά τις οικονομικές δυσκολίες το ΝΑΤ επιχορηγεί κανονικά τον Οίκο Ναύτου με όσα προβλέπει ο νόμος, δηλαδή 5 εκατομμύρια ευρώ το μήνα DimotikoSafari
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ