2012-11-15 16:18:46
Φωτογραφία για ΑΜΠΝΤΟΥΝ : ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑ
Στην εκδήλωση χορηγού του Ολυμπιακού ο Τζαμέλ Αμπντούν, επανέλαβε για μια ακόμα φορά στις δηλώσεις του πως ο Ολυμπιακός έχει για πρώτο στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αφού έκανε μια εισαγωγή για τον χορηγό της ομάδας, συνέχισε αναφερόμενος στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν και στάθηκε αρκετές φορές στον ΠΑΟΚ, μια ομάδα της οποίας την εστία... παραβίασε πέρυσι.

«Είναι σίγουρα ένας πολύ μεγάλος χορηγός, μια πασίγνωστη εταιρεία σε όλον τον κόσμο και ένας τέτοιος μεγάλος χορηγός είναι πολύ ωραίο να σπονσοράρει έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός», ανέφερε για τον χορηγό ο Αμπντούν, που συνέχισε για τα επόμενα ματς της ομάδας.

«Θα πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Τα επόμενα τρία είναι πολύ σημαντικά για εμάς, υπάρχει κι αυτό με τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Θα ξεκινήσουμε, επικεντρωμένοι στο ματς με την Κέρκυρα, στη συνέχεια θα κοιτάξουμε το παιχνίδι του Champions League και εν συνεχεία θα επιστρέψουμε στην Ελλάδα για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ».


Πέρυσι, μάλιστα, είχε σκοράρει ενάντια στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. «Είχαμε κάνει ένα καλό παιχνίδι εκεί, είχα πετύχει και το γκολ, αλλά δεν το λέω για αυτό. Όλα τα ματς είναι σημαντικά και πρέπει να τα δούμε ξεχωριστά και βέβαια το καθένα έχει τη δική του σημασία».

Για το ποιο σκέφτεται περισσότερο απάντησε. «Σκεφτόμαστε το παιχνίδι με τη Σάλκε γιατί το Champions League είναι πολύ σημαντικό, όμως είμαστε ποδοσφαιριστές, δεν έχουμε τη δυνατότητα, αλλά ούτε την επιλογή να σκεφτόμαστε παιχνίδια μπροστά. Πρέπει πρώτα να παίξουμε το ματς με την Κέρκυρα. Ο πρώτος μας στόχος, άλλωστε, είναι το πρωτάθλημα, το έχουμε πει πολλές φορές κι εκεί επικεντρωνόμαστε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Τριτσώνης στο ΟΑΚΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Τριτσώνης στο ΟΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ