2012-03-23 11:16:24
Φωτογραφία για Προκλητικές και μεθοδευμένες ενέργειες των Σκοπίων σε βάρος της Ελλάδας
Διαβάστε την ερώτηση του βουλευτή Άγγελου Κολοκοτρώνη προς το Υπουργείο Εξωτερικών, για το θέμα των ημερών σχετικά με τις νέες προκλήσεις των Σκοπιανών που εστάλη στο thessnea.

Κύριε Υπουργέ,

συνεχίζουν τις προκλήσεις τους οι Σκοπιανοί, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Ελληνικό και ξένο Τύπο, η νέα ενέργειά τους σε βάρος της Ιστορίας της χώρας μας είναι, να βαφτίζουν κεντρικούς δρόμους των πόλεων τους με Ελληνικά ονόματα. Πρωταγωνιστής αυτού του σχεδιασμού είναι ο δήμαρχος των Σκοπίων Κότσε Τραγιάνοφσκι, στέλεχος του VMRO-DPMNE, και ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να υλοποιήσει το αμφισβητούμενο σχέδιο του εξαρχαϊσμού με την ονομασία "Σκόπια 2014". Ανάμεσα στις πολλές μετονομασίες δε ένας από τους δρόμους μετονομάζεται σε "Εξοδος στο Αιγαίο"!

Προέβηκαν επίσης σε μετονομασία μιας κεντρικής μεγάλης γέφυρας του ποταμού Βάρνταρ (Αξιός) σε Γέφυρα του Μακεδόνα Βασιλιά Φιλίππου του Β'!! Όμως εκείνο που αποτελεί ένα επιπλέον βήμα στον χορό των προκλήσεων είναι τα ονόματα εκείνα που έχουν να κάνουν με τη σύγχρονη ελληνική Μακεδονία και δείχνουν αλυτρωτισμό και εθνικιστικές βλέψεις.


Ερωτάσθε Κύριε Υπουργέ:

- Σε ποιες ενέργειες θα προβεί η Ελληνική κυβέρνηση προς τα Σκόπια, ώστε να σταματήσουν αυτές οι προκλητικές, συνεχείς και οργανωμένες ενέργειες μεθοδευμένης διαστρέβλωσης του Ελληνικού Πολιτισμού και της Ιστορίας της χώρας μας, παραβιάζοντας κάθε έννοια που διέπει τις διεθνείς σχέσεις γειτονικών χωρών, αλλά και την Ενδιάμεση Συμφωνία ;

Ο Ερωτών Βουλευτής

Άγγελος Κολοκοτρώνης

Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης ΛΑ.Ο.Σ.

Αναμένεται απάντηση απο το αρμόδιο υπουργείο

Όπως εστάλη στο thessnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ