2012-03-23 12:04:08
Φωτογραφία για Συνάντηση Ν. Ι. Νικολόπουλου με εκπροσώπους εργαζομένων στην Αχαϊκή Συνεταιριστική τράπεζα
από το Γραφείο Τύπου

Την αμέριστη στήριξή του στους εργαζόμενους της Αχαϊκής Τράπεζας εξέφρασε ο βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, συναντώμενος με εκπροσώπους τους, το βράδυ της Πέμπτης.

Ο κ. Νικολόπουλος τόνισε πως πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα όλων των τοπικών φορέων, αλλά και των στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδας και της ελληνικής κυβέρνησης, ώστε η απόφαση για ανάκληση λειτουργίας της τράπεζας «να μην τροφοδοτήσει το κτήνος της ανεργίας με νέα αθώα θύματα».

«Από την πλευρά μου και με τις δυνάμεις μου, να είστε βέβαιοι πως θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να υποστούμε νέες απώλειες θέσεων και νέες προσθήκες στον μακρύ κατάλογο των ανέργων της περιοχής» υπογράμμισε ο Αχαιός πολιτικός, προσθέτοντας πως η ίδια ακριβώς αγωνία υπάρχει και για τους καταθέτες, αλλά και τους μικρομεριδιούχους της Αχαϊκής Τράπεζας, που επένδυσαν τις οικονομίες τους σε μία τοπική συνεταιριστική κίνηση, η οποία μοιάζει να κατέρρευσε εντελώς απρόοπτα και χωρίς επαρκείς εξηγήσεις, μέχρι στιγμής.

«Θέλω να είστε βέβαιοι πως θα είμαστε μαζί, και σήμερα και αύριο. Και να ξέρετε πως δεν θα σταματήσω να προσπαθώ, μέχρι να βρεθεί διέξοδος στο δικό σας πρόβλημα, αλλά και δίκαιη λύση για όλους όσους πλήττονται άδικα από το κλείσιμο της Αχαϊκής» κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ