2012-11-16 15:18:02
Φωτογραφία για Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ Ο-Επανακυκλοφορεί το ερωτικό βιβλίο στα ελληνικά
Επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις "Μεταίχμιο", σε νέα μετάφραση της Ρίτας Κολαϊτη, το βιβλίο "Η Ιστορία της Ο".

Το περιβόητο μυθιστόρημα λέγεται πως γράφτηκε από αντίδραση της συγγραφέως Ντομινίκ Ορί (Dominic Ori) όταν θέλησε να αποδείξει στον εργοδότη της, ότι μια γυναίκα μπορεί να γράψει ένα τολμηρό ερωτικό βιβλίο και να μιλήσει για τον σαδομαζοχισμό κόντρα στην κυρίαρχη ροζ γυναικεία γραφή των Άρλεκιν.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: Η "Ο" είναι μια Παριζιάνα φωτογράφος, η οποία, προκειμένου να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές επιθυμίες του φίλου της πηγαίνει τρόφιμος στον πύργο Roissy όπου λειτουργεί ιδιωτική σχολή σαδομαζοχισμού, για να εκπαιδευτεί ως πειθήνια ερωτική παρτενέρ.

Εξοικειώνεται με τα μυστικά της τέχνης της οικειοθελούς ερωτικής υποταγής. Μετά την αποφοίτηση η "Ο" μπαίνει στην υπηρεσία του πατρικού φίλου του εραστή της, Σερ Στέφεν, για να του εκπληρώνει κάθε επιθυμία.

Ο "Σερ Στέφεν" που είναι ιδιαίτερα απαιτητικός και σκληρός στα βίτσια του κερδίζει την αγάπη της "Ο", η οποία αποφασίζει να συνεχίσει τις σπουδές της και να επεκτείνει τις γνώσεις της. Όσοι έχουν δει την ταινία, νομίζουμε ότι γνωρίζουν την υπόθεση αρκετά καλά.
radar
enimerotiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ