2012-03-23 13:14:05
Φωτογραφία για Να συνεχιστεί η υπεράνθρωπη προσπάθεια ζητά ο Παπούλιας
Τρία βασικά μηνύματα στέλνει στον ελληνικό λαό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας στο μήνυμα του με την ευκαιρία της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου.

Αισιοδοξία ότι θα ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση, έκκληση στους πολίτες να συνεχίσουν την υπεράνθρωπη προσπάθεια επειδή "τίποτα δεν έχει ουσιαστικά κριθεί" και διάθεση αυτοκριτικής για το "τι κάναμε λάθος", είναι οι τρεις πυλώνες του μηνύματος που στέλνει ο κ. Παπούλιας.

"Οι πρόσφατες αποφάσεις που δρομολογήθηκαν με τη συνεργασία των εταίρων μας, έδωσαν μια μεγάλη ανάσα στη μάχη που δίνει η χώρα μας. Τίποτα όμως δεν έχει ουσιαστικά κριθεί. Γι’ αυτό ο καθένας μας, ανάλογα με τις δυνάμεις του, οφείλει να συμμετέχει στην υπεράνθρωπη προσπάθεια του Λαού μας", υπογραμμίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Παρά τη διαπίστωση ότι η αποφυγή της οικονομικής κατάρρευσης δεν είναι δεδομένη, ο κ. Παπούλιας εκφράζει τη βεβαιότητά του "πως όχι μόνο θα ξεπεράσουμε τον σκόπελο της κρίσης, αλλά στο τέλος του δρόμου, μένοντας ενωμένοι και πάντα με την ίδια πίστη στις αρχές της Δημοκρατίας και της Ισονομίας που πρεσβεύει ο Ελληνισμός, η πατρίδα μας θα βγει νικήτρια από έναν ακόμη δύσκολο αγώνα της σύγχρονης ιστορίας της"


"Η οικονομική κρίση που βιώνουμε μας έφερε αντιμέτωπους με το αμείλικτο ερώτημα τι κάναμε λάθος και τι έπρεπε να είχαμε κάνει με μεγαλύτερη αυστηρότητα και ευνομία για να αποφύγουμε αυτά που ακολούθησαν", σημειώνει ο Κάρολος Παπούλιας.

 Απευθυνόμενος στους Έλληνες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τονίζει ότι "σήμερα είναι ημέρα χαράς αλλά και ημέρα περισυλλογής. Με βαθιά ευγνωμοσύνη και σεβασμό θυμόμαστε όλους εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας".
 
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτό !
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτό !
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ