2012-11-17 21:28:26
Φωτογραφία για Μολότοφ και χημικά στα Εξάρχεια - Έκαψαν τη σημαία του Ισραήλ έξω από την πρεσβεία- 50 προσαγωγές εκ των οποίων οι 15 είναι ανήλικοι
Ολοκληρώθηκε η πορεία των φοιτητών με τη σημαία του Πολυτεχνείου προς την Αμερικανική Πρεσβεία. Οι διαδηλωτές με αφετηρία το Πολυτεχνείο και μέσω των οδών Ακαδημίας και Β. Σοφίας έφθασαν στην Αμερικανική Πρεσβεία όπου και κατέληξε η πορεία.

 Οι φοιτητές έψαλλαν τον εθνικό ύμνο πάνω από την σημαία και στη συνέχεια αποχώρησαν μέσω της οδού Σούτσου ενώ ο δρόμος μπροστά από την Πρεσβεία παραμένει αποκλεισμένος από ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και των ΜΑΤ.

 Διαδηλωτές, μετά από διαπραγματεύσεις με αστυνομικούς κατάφεραν να συνεχίσουν την πορεία τους προς την πρεσβεία του Ισραήλ όπου ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάσταση στη Γάζα, έκαψαν σημαία της χώρας του Ισραήλ φωνάζοντας παραλληλα συνθήματα, όπως φαίνεται και στο βίντεο.

 

Πυρπολήθηκαν κάδοι απορριμμάτων στα Εξάρχεια

Η πορεία ολοκληρώθηκε ειρηνικά αλλά \ στην περιοχή των Εξαρχείων σημειώθηκαν επεισόδια αφού κάποιοι πέταξαν μολότοφ και οι δυνάμεις της ασυνομίας απάντησαν με χημικά.

Ωστόσο γρήγορα τα επεισόδια περιορίστηκαν.                                                          
Eglimatikotita
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ