2012-03-23 13:45:13
Φωτογραφία για Ενημέρωση για πληρωμές στην ΑΕΚ
Μέχρι την Τρίτη  θα έχει μπει ένα σημαντικό ποσό στους λογαριασμούς των παικτών της ΑΕΚ, όπως ενημερώθηκαν την Παρασκευή από τους Ανδρέα Δημητρέλο και Ηλία Μπόβαλη.

Συγκεκριμένα, τους ενημέρωσαν για ένα ποσό κοντά στο 1,1 εκατ. ευρώ που μπήκε στα ταμεία της ΑΕΚ, τα οποία θα μοιραστούν τις επόμενες ημέρες στους λογαριασμούς τους, ενώ και τα 300.000 ευρώ από τον Νίκο Νοτιά, που αναμένονται τη Δευτέρα, θα καταλήξουν σε αυτούς την Τρίτη (27/3). Παράλληλα, στην ενημέρωση που τους έγινε, αναφέρθηκε ότι τα 2 εκατ. ευρώ του υποψήφιου επενδυτή δεν έχουν μπει ακόμη στον λογαριασμό της ομάδας.

«Κατ’ αρχήν πρέπει να σας ευχαριστήσω για την υπομονή που έχετε κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή. Θα πάρετε όλα τα χρήματα που θα έπρεπε να έχετε ήδη πάρει. Δεν τίθεται αμφιβολία σε αυτό και να είσαστε ήσυχοι. Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια εδώ με τα μέλη της διοίκησης προκειμένου να πηγαίνουν όλα τα χρήματα που εξασφαλίζουμε σε εσάς
. Είμαστε υποχρεωμένοι, βέβαια, να τρέξουμε και άλλες υποχρεώσεις όπως είναι για παράδειγμα η εξασφάλιση του δικαιώματος να σφραγίζουμε εισιτήρια. Όσα χρήματα μένουν μετά την πληρωμή των άμεσων υποχρεώσεών μας θα κατατίθενται κατευθείαν στους λογαριασμούς σας» ανέφερε αρχικά ο Δημητρέλος στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΑΕΚ έκανε λόγο και για τα χρήματα που αναμένουν στα Σπάτα, εξηγώντας: «Σας μεταφέραμε μέσω του Βασίλη Δημητριάδη ότι θα μπουν χρήματα στους λογαριασμούς σας από την Παρασκευή. Αυτό θα γίνει κανονικά και θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα και την Τρίτη. Στόχος μας είναι να αποπληρωθείτε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Περιμένουμε ακόμα και σήμερα κάποια χρήματα. Αν έρθουν θα μπουν και αυτά άμεσα στους λογαριασμούς σας, όπως και στους λογαριασμούς των υπαλλήλων της ΠΑΕ».

Οι οφειλές προς τους ποδοσφαιριστές ως τις 31 Ιανουρίου που πρέπει να πληρώσει η ΑΕΚ βάσει της απαίτησης της UEFA ανέρχονται σε 2,4 εκατ. ευρώ, ωστόσο αυτό που ξεκαθαρίστηκε από την διοίκηση ήταν ότι κάθε ποσό που θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ τις επόμενες ημέρες, θα δίνεται στους παίκτες για την εξόφλησή τους.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει θέσει ως προτεραιότητα την εξόφληση των παικτών που παίζουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα και μετά να ασχοληθούν με τις οφειλές προς παλιούς παίκτες και προπονητές, με όποιους κινδύνους κρύβει αυτή η απόφαση...
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μετά το Alter και το  Tele Time
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μετά το Alter και το Tele Time
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ