2012-11-20 05:55:02
Φωτογραφία για «Επιτέλους χώρισα. Τον αγαπώ ακόμη και πενθώ»
Ήταν αρχές Αυγούστου, όταν η Sunny Μπαλτζή πήρε την μεγάλη απόφαση, να χωρίσει. Δεν ήταν και είναι εύκολη υπόθεση, όπως δηλώνει η τραγουδίστρια αφού "ακόμη πενθεί".

Μετά από 20 χρόνια, η Sunny έκοψε κάθε επαφή. Παρόλο που με το "φιλαράκι" της αυτό, όπως το χαρακτηρίζει,έζησε χαρές, λύπες, ταξίδια. Κι όπως, αφήνει να εννοηθεί: "τσιγάρο τέλος για πάντα"!

Την αποκάλυψη την έκανε η ίδια, δηλώνοντας πως: “Τον Αύγουστο, πήρα μια από τις πιο extreme αποφάσεις της ζωής μου, δεδομένου ότι το τσιγάρο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μου και της ζωής μου. Ήταν το life style μου ήταν η προέκταση των χεριών μου, ήταν το φιλαράκι μου. Στις 20 Αυγούστου λοιπόν, ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑ. Ναι, μέσα στο κατακαλόκαιρο στο up των διακοπών! Αφού μπόρεσα εγώ, ήθελα να σας πω, ότι όλοι μπορείτε Είναι όμως τόσο βαθιά στο μυαλό μου, αυτή η εξάρτηση, που πραγματικά, ακόμη πενθώ το... φιλαράκι μου, την επιβράβευσή μου, την παρηγοριά μου, την αυτοπεποίθησή μου. Ξέρετε τι έχω ζήσει εγώ και το τσιγαράκι μου? Πόσες χαρές, πόσες λύπες, πόσα ταξίδια, κυρίως πόσες φωτογραφίες! Είδα και αποείδα να βρω μια φωτό μου χωρίς τσιγάρο!


Επειδή δεν συνέτρεχε κάποιος άμεσος λόγος υγείας. Όμως μια μικρή φωνούλα μέσα μου, ότι απέμεινε δηλαδή από τις θαμμένες αντιστάσεις μου, μου είπε "ΟΧΙ!! Τώρα να το κάνεις, θα είναι ακόμη πιο δύσκολο. Να τιμωρηθείς.

Να τιμωρηθείς για την μπόχα μέσα στο σπίτι, τις καμένες κουβέρτες, τα χρήματα που πέταξες από το παράθυρο, τον χρόνο που στέρησες από ανθρώπους και από εσένα και τον αφιέρωσες για να γίνεις το τέλειο... καπνογόνο στους -20 βαθμούς έξω, αψηφώντας τα πάντα για αυτόν τον άσπονδο φίλο. Που κάποια στιγμή, δίχως να το καταλάβω, τον ερωτεύτηκα και τον παντρεύτηκα σε ένα ασυνείδητο θα έλεγα γάμο. Σαν και αυτούς που κάνουν στο Λας Βέγκας!

Τον αγαπώ ακόμη. Πολλές φορές κάτι βράδια, λυγίζω και τον θυμάμαι. Να είναι καλά, όπου και να είναι, καλή του ώρα! Ας κάνει ταξίδια με άλλες συντρόφους!Όχι εξαρτήσεις, μόνο επιλογές. Δεν είναι αργά. Λοιπόν.... ΤΡΑΚΕΣ ΤΕΛΟΣ! Χώρισα».
Fthis.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ